KezdőlapHírekMinden jel arra mutat, hogy a Mi Mix 4 globálisan is megjelenik

Minden jel arra mutat, hogy a Mi Mix 4 globálisan is megjelenik

Bár hivatalos információnk nincs arról, hogy a nem rég bemutatott Xiaomi Mi Mix 4 elhagyja az anyaországot és világszerte kapható lesz. De szerencsére felbukkantak olyan jelek, melyek erre utalnak. A Mi Mix 4 valószínűleg globálisan is megjelenik.

Xiaomi Mi Mix 4
Az első és legfontosabb, hogy a kínai belpiacos telefonoknak nincs jogosultságuk a Google rendszerét – rövidítve GSM – használni. Így a globális terjeszkedés első jele az, hogy a Google engedélyt ad erre és ezt nyilvánosan is bejegyzi. Na, most ez meg is történt.

Google Play Console

Szóval a legfontosabb lépés meg is van, a Google szabad utat adott a Mix 4 telefonnak és jöhet a globális piacra. Ezzel megpecsételve, hogy itthon is kapható lesz, de az árát még nem akarjuk megjósolni. Gondolhatjátok, hogy mennyibe fog ez fájni…

Bluetooth SIG

A második bizonyíték, az a Bluetooth megfelelőségi nyilatkozat, mely elengedhetetlen az európai értékesítéshez. Így ez a két tény már jócskán alátámasztja, hogy a Mi Mix 4 telefon globálisan is megjelenik. Már csak az a kérdés, hogy mikor? Amint lesz rá válaszunk, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek