- Hirdetés -
()

A közelmúltban Coolpad pert indított Kínában a Xiaomi ellen, azzal vádolva, hogy az utóbbi megsértette néhány szabadalmát. Az ügyet a Coolpad leányvállalata, Yulong Computer Technology nyújtotta be a Shenzhen bíróság előtt. A shenzhen-i okostelefon gyártó szóvivője most ragaszkodott hozzá, hogy a Xiaomi-nak haladéktalanul le kell állítania a szabadalmak megsértését jelentő eszközök értékesítését és gyártását annak érdekében, hogy megszüntessék a jogi összeesküvést.

Az IANS által közölt interjúban, a Coolpad Global Chief Patent Officer, Nancy Zhang kijelentette, hogy a Coolpad reménykedett a Xiaomi-nak a szabadalmi jogsértés megszüntetése miatt. Kijelentette, hogy cége készen áll arra, hogy aktívan együttműködjön velük az ipari haladás előmozdítása érdekében, de a jogsértésnek meg kell állnia. Az okostelefon gyártó örömmel várja a Xiaomi vállalattal való együttműködést a jobb megoldás megtalálásához, a szellemi tulajdon védelmének megerősítéséhez és egy jó üzleti környezet kialakításához.

A Coolpad azt is feltárta, hogy az egyik szabadalom magában foglalja a díjnyertes dual-SIM kártya-kettős készenléti technológiát. Az a három szabadalom, amelyet a Xiaomi állítólag megsértett, magában foglalja a rendszer interakcióját vagy az UI típusú szabadalmakat, beleértve a kezelőfelületet, az alkalmazásokat és az ikonkonfigurációs technológiákat, amelyek jellemzői láthatóbbak és azonosíthatók a jogsértő mobiltelefonokon. Coolpad azt is jelezte, hogy két szabadalommal rendelkezik, amelyek “a mobil távközlési eszközök együttműködésének módja és interfész-rendszere”, valamint “végrehajtási eljárás többmodelles mobilkészülék híváslista interfész rendszer”.

Emlékezzünk arra, hogy a Coolpad ugyancsak megköveteli a specifikus Xiaomi telefonok betiltását, amelyek sértik az említett szabadalmakat. A tiltott telefonok közé tartozik a Mi Mix, a Redmi Note 4X, a Mi 6, a Mi Max 2, a Mi Note 3, a Redmi Note 5, a Redmi 5 Plus és a Mi 5X. A Coolpad várja kártérítést a Xiaomi-tól a gazdasági veszteségekért….

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -