MiJia körkéses elektromos borotva bemutató

4102
- Hirdetés -

Egy hónapon belül a Xiaomi két elektromos borotvát  is bemutatott. A két termék más technológiát használ, ezzel lehetőséget adva a rajongók számára, hogy a bőrtípusoknak megfelelőt vásárolják meg. Jómagam nem vagyok híve az elektromos borotvának. Talán 15 éve annak, hogy egy Philips körkésest kipróbáltam, amely nem volt a legkellemesebb élményt. Nyilván nem egy csúcsmodellt, és nem nedves borotválást is lehetővé tevő modell volt, mint a mostani MiJia termék. A cikk írása közben átfutottam a mai kínálatot a népszerű gyártók modelljei között. Mind formára, mind tudásra, mind árkategória szempontból óriási a választék. Szinte hihetetlen, hogy egy Xiaomi robotporszívó áráért is találni borotvát, ami még mindig nem magától borotvál meg.
Többen jeleztétek, hogy a SMATE rezgőkéses modell a szimpatikusabb, melyet a cikk írásakor még nem lehet rendelni. A bőr vastagsága, érzékenysége, és az arcszőrzet sűrűsége, vastagsága függvényében érdemes előre tervezni, hogy kinek melyik a használhatóbb. Más egy ázsiai férfi borosta, és más egy európai. Sokan még huszonévesen sem rendelkeznek olyan sűrűségű, és olyan erős szőrzettel, amely “viselhető” szakáll, vagy borosta formájában szalonképes, nekik mindenképp ajánlott akár a SMATE, akár a mostani MiJia termék. Akik pedig sűrű, drótkefe erősségű szőrzettel rendelkeznek…nos nekik a komolyabb Philips, Braun, Remington modelleket ajánlom. De aki esetleg beszerez egyet a két Xiaomi változat közül, az írja meg tapasztalatait kommentben.

Lássuk hát, mit tud a MiJia 3 körkéses, elektromos borotvája.

Az előzetes bejelentésről, és kicsomagolós képekért látogassatok el ide.

Specifikációk

Gyártó MiJia
Modell MJTXD01SKS
Termék színe fekete
Méretek 154 x 36 x 58mm
Bemeneti feszültség 5V/1A
IP védettség IPX7 vízálló (kivéve a töltő csatlakozónál)
Névleges teljesítmény 3.5W
Töltési idő kb. 2 óra
Töltési módszer Töltővel (mellékelt) USB interfészen keresztül

A borotva jelenlegi ára az ismert kínai webshopokban (Gearbest, Geekbuying, Aliexpress…) 64 és 44 dollár, azaz 16.200 és 11.100 Ft között alakul.  A magasabb ár a Geekbuying, az alacsonyabb az Aliexpress oldal ára. Mivel kínai raktáras, így az esetleges vámolást kalkuláljátok bele az árba.

- Hirdetés -