- Hirdetés -
()

A Xiaomi marketingesei kicsit túlbuzgóak voltak, idő előtt kirakták a hivatalos oldalra a Mi Pad 4 képeit, és várható kínai bevezető árát. Szemfüles olvasó felfedezte, és gyorsan le is mentett egy képet, és az árakat.

A hivatalos oldalon látható specifikációkban ott a 8″-es kijelzőméret, a 3 GB és a 4 GB RAM-os verzió is. Nincs felsorolásban viszont 6 GB RAM-os változat, melyről korábban mi is írtunk. Mindkét változat választható WiFi-s, és LTE változatban is.

A 4 GB RAM-os modell 64 GB beépített tárolóval rendelkezik. A 3 GB-os modell tárkapacitása nem szerepel, de feltételezhetően 32 GB-os lesz.

A képernyőkép a 4 GB-os Wi-Fi modellt mutatja, és az ára 1399 ¥ -t (~ 215 dollár),ami magyar beszerzés és garancia esetén 83.990 Ft környékén érkezhet, ami pár ezressel olcsóbb, mint a korábbi (230 dollár) hírekben. Ezek fényében a 3 GB-os Wi-Fi modell várható ára 1199 ¥ (~ 184 dollár), vagy ¥ 1299 (~ 199 dollár), azaz 71.990 vagy 77.490 magyar forint. Természetesen ezek induló (bevezető) árak, így még az ismert külföldi webshopok árai is változhatnak. Ezeken a jüanban megadott árakon ugye az ő hasznuk sincs még rajta.

Információk szerint, első körben fekete és arany színben lesz elérhető a Mi Pad 4 a bejelentést (június 25.) követően.

A Xiaomi már megerősítette, hogy a Mi Pad 4 16:10-es képarányú kijelzővel, Snapdragon 660 processzorral, AI arcfeloldással, és a 6000 mAh kapacitású akkumulátorra érkezik

Nektek hogy tetszik? :-)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -