- Hirdetés -
()

A hivatalos bejelentést követően bizonyára sokan várjátok már a Mi MIX 3 bemutatóját. A szeptemberi rendezvényt az Apple, a hétfői bemutatót pedig valószínűleg a Huawei miatt tolhatták el október 25-ére. Nem lett volna szerencsés, ha egymás után jönnek a bemutatók, mert sem a sajtósok nem tudnak ennyi helyre utazni, és kell legalább 1 hét, mire mindenki megemészti a kínai konkurencia legújabb portfóliója okozta kezdeti sokkot.

A Xiaomi Mi MIX 3-ról már annyit tudunk, hogy ez lesz a világon elsőként kereskedelmi forgalomba kerülő 5G képes okostelefon, melyből várható 10GB RAM-os változat is.
Ma a várható színvariációk is kikerültek, hivatalosan nem megerősítve.
Nem csak formai, és technológiai megoldásával újíthat a gyártó, de ez lesz az első MIX készülék is, mely már a megjelenésekor több színvariációban lesz elérhető. Az első Mi MIX, és a Mi MIX 2 is csak fekete és fehér színekben volt elérhető, majd a Mi MIX 2s-nél jött a smaragdzöld variáció is pár hónappal a megjelenést követően.
Az Mi 8 Pro és Lite modelleknél bevezetett új, színátmenetes (metál) festés nem egyedi, hasonlóval már több gyártó is kínál okostelefont. Egy indiai forrás szerint a Mi MIX 3 három színben lesz elérhető a bemutatást követően. Ezek a fekete, smaragdzöld, és zafírkék.
Lehetséges, hogy utóbbi kettő ugyanolyan metál festést kap, mint a fentebb is említett Mi 8 Pro, vagy Lite.
RAM/tárhely változatok a következők: a belepő modell 6+128GB-os, majd a 8+128GB-os, és a 8+256GB-os változatok követik, a csúcs pedig a limitáltan elérhető 10+256GB-os modell lehet. (A Mi MIX 2 és 2s még 64GB-os tárhellyel is elérhető volt.) A pletykák szerint 128GB lesz a legkisebb tárhely opció, ami a bővíthetőség hiánya miatt bölcs döntés.
Tehát az előzetes információk alapján nem várható fél vagy 1 terrás tárhely, melyet más gyártó már meglépett. Talán majd jövőre…

A specifikációkat nagyjából már ismerjük, így a Snapdragon 845 módosított változata várható 5G támogatással, 6.4″-es Super Amoled kijelző, beépített ujjlenyomat szkennerrel, és szétcsúsztatható kialakítás. Utóbbi megoldással pedig közel 100%-os hasznos kijelző felülettel.
Várható még egyéb finomság is, melyeket a gyártó fog adagolni a következő napokban.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -