- Hirdetés -
()

Miután már biztosan tudható, hogy a Xiaomi október 25-én mutatja be a Mi MIX 3-at, felgyorsultak a szivárogtatások, és hivatalos közlemények. Most utóbbi információkat osztunk meg veletek.
A Xiaomi okostelefonok termék-marketing igazgatója, Zhi Zhiyuan tette közzé a Xiaomi Mi MIX 3 kijelzőjének részleteit.

Már tudjuk, hogy a Mi MIX 3 Samsung AMOLED panelt kap, de a mostani információk bővebb információt is elérulnak.
Mr. Zhiyuan készített egy screenshotot a Xiaomi Mi MIX 3 alkalmazásváltójáról, éa kép adataiból kiderült a kijelző felbontása, ebből pedig a képaránya is.
A Mi MIX 3 kijelző felbontása 2340 × 1080, ami pontosan 19,5:9-es képaránnyal. Ez lesz az első AMOLED kijelzős Xiaomi 19,5:9-es képaránnyal. 
Az elődjéhez, a Xiaomi Mi MIX 2S-hez képest a Mi MIX 3 vékonyabb,  a képernyőfelbontás jobb (Mi MIX 2S: 2160 × 1080-as, a képarány pedig 18:9).

A képernyőkép egyéb adatok is tartalmaz a jobb felső sarokban. Ez nem más, mint a RAM mérete, ami 10GB, melyből 7.2GB a rendelkezésre álló (nem lesz itt gond kérem szépen XD )

Az első 100%-os képernyővel rendelkező Xiaomi címet már borítékolta, ahogy a jól csengő “első kereskedelmi forgalomban kapható 5G képes okostelefon” címet is. Az más kérdés, hogy ezt még legalább 2 évig kizárólag Dél-Korea, Kína, és Japán egyes térségeiben élők élvezhetik, hiszen még annyira új szabvány, hogy sokan nem is hallottak róla. És mire hozzánk is megérkezik, már valószínűleg a Mi MIX 5-öt nyüstölitek :)

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -