web analytics
KezdőlapHírekMi Box 4S MAX: Folytatódik a Xiaomi TV BOX sorozat

Mi Box 4S MAX: Folytatódik a Xiaomi TV BOX sorozat

A Xiaomi méltatlanul elfeledett okoseszköze a Mi Box sorozat. Az utolsó globális verzió, a Xiaomi Mi Box S volt, amit még 2018 októberében adott a cég. Megvallom a telefon mellett a legtöbbet használt Xiaomi cuccom itthon. Ezen nézek tévéadást, filmeket, YouTube, TikTok, FB Watch, stb. napi szinten. Megérkezett a Mi Box 4S MAX!

Mi Box 4S MAX

A Xiaomi Mi Box 4S MAX, Amlogic S905X3 processzorral van felszerelve. A Jingchen hivatalos webhelyének adatai szerint ez a processzor 12 nm-es folyamattal, négymagos ARM Cortex-A55 + ARM Mali-G31 MP2 GPU-val készült.

Támogatja az intelligens Bluetooth hangos távirányítót, 4 GB memóriával és 64 GB flash memóriával rendelkezik. HDMI 2.1 interfészt alkalmaz, támogatja a 4K / 8K képminőséget és a dinamikus HDR-t, a Dolby és DTS hangeffektusokat, kétsávos Wi-Fi-t.

Mi Box 4S MAX

A Xiaomi Mi Box 4S MAX Kínában 499 Jüan ~ 27.220 Ft áron kerül forgalomba, és talán eljut majd hozzánk is. A Mi Box S kínai megfelelője a Mi Box 4 volt anno, ennek új nevéről még csak sejtésem sincs. De nagyon várós a 8K támogatással, 4 GB memóriával! Ez már jelentős előrelépés! Bár az elődben is megvolt sok funkció, mint 4K és HDR támogatás, DTS és Dolby hangzás, de a proci is előrelépés. Az ARM Cortex A55 egy alaposan újratervezett mikroarchitektúra rendszert tartalmaz, amely javítja a teljesítményt és a hatékonyságot. Az ARM szerint akár 18%-kal nagyobb teljesítményt és 15%-kal jobb energiahatékonyságot biztosít elődjéhez, a Cortex-A53-hoz képest.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img