Mi Box 4S MAX: Folytatódik a Xiaomi TV BOX sorozat

1668
- Hirdetés -
()

A Xiaomi méltatlanul elfeledett okoseszköze a Mi Box sorozat. Az utolsó globális verzió, a Xiaomi Mi Box S volt, amit még 2018 októberében adott a cég. Megvallom a telefon mellett a legtöbbet használt Xiaomi cuccom itthon. Ezen nézek tévéadást, filmeket, YouTube, TikTok, FB Watch, stb. napi szinten. Megérkezett a Mi Box 4S MAX!

Mi Box 4S MAX

A Xiaomi Mi Box 4S MAX, Amlogic S905X3 processzorral van felszerelve. A Jingchen hivatalos webhelyének adatai szerint ez a processzor 12 nm-es folyamattal, négymagos ARM Cortex-A55 + ARM Mali-G31 MP2 GPU-val készült.

Támogatja az intelligens Bluetooth hangos távirányítót, 4 GB memóriával és 64 GB flash memóriával rendelkezik. HDMI 2.1 interfészt alkalmaz, támogatja a 4K / 8K képminőséget és a dinamikus HDR-t, a Dolby és DTS hangeffektusokat, kétsávos Wi-Fi-t.

Mi Box 4S MAX

A Xiaomi Mi Box 4S MAX Kínában 499 Jüan ~ 27.220 Ft áron kerül forgalomba, és talán eljut majd hozzánk is. A Mi Box S kínai megfelelője a Mi Box 4 volt anno, ennek új nevéről még csak sejtésem sincs. De nagyon várós a 8K támogatással, 4 GB memóriával! Ez már jelentős előrelépés! Bár az elődben is megvolt sok funkció, mint 4K és HDR támogatás, DTS és Dolby hangzás, de a proci is előrelépés. Az ARM Cortex A55 egy alaposan újratervezett mikroarchitektúra rendszert tartalmaz, amely javítja a teljesítményt és a hatékonyságot. Az ARM szerint akár 18%-kal nagyobb teljesítményt és 15%-kal jobb energiahatékonyságot biztosít elődjéhez, a Cortex-A53-hoz képest.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -