KezdőlapHírekMi Band 6: Túl az 1 millión

Mi Band 6: Túl az 1 millión

A Mi Band széria örök a Xiaomi ökoszisztémájában, rengetegen szeretik és hatalmas fejlődésen ment keresztül az évek alatt. Emlékeztetőül: A Mi Band 1-nek még nem volt kijelzője. A lehújabb Mi Band 6 globálisan elérte az 1 millió példányszámot.

A legelső Mi Band kulcsszerepet játszott a Xiaomi felívelésében. Nem sok mindent tudott, de alacsony, mindössze 4 ezer forint körüli árának köszönhetően több, mint 10 millió példányt adtak el belőle. 2014-et írunk, ez a szám hatalmasnak számított, ugyanis még nem sokan, köztük talán még én se ismertem olyannyira a Xiaomi nevet. Azóta rengeteg funkciót kapott a Mi Band, azonban az ára is 3-szorosára nőtt, valamit valamiért.

A Xiaomi igen érdekes akcióval ünnepli a számot. A kínai tech újságíróknak olyan visszatekintő csomagokat küldenek, amelyben a Mi Band 1-től a Mi Band 6-ig az összes modell megtalálható. Ez a csomag sajnos nem vásárolható meg az átlag emberek számára.

A fejlődés elképesztő, ha már csak azt nézzük, ahogyan arra a cikkem elején utaltam. A Mi Band 1-en mindössze 3 LED-jelzőfény volt, a Mi Band 6-ban már egy 1,56 inch-es OLED kijelző van.

A Mi Band 6-ról készült cikkünket itt olvashatjátok. Teszt is lesz természetesen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek