- Hirdetés -
()

A Mi Band 3 bemutatására már csak egy napot kell várnunk. Most fotókat is közöltek az eszközről, melyen még nem kaptak megerősítést. A forma kerekded, kavicsszerű. A kijelző marad OLED, monokróm technológiájú.
A Mi Band 3-at is ellátják Tilt-Wake funkcióval.
A korábban kikerült kézikönyv alapján gesztusfelismeréssel is ellátják, így ezentúl nem csapán a gomb lesz kapacitív, hanem a teljes OLED kijelző érzékeli az ujjmozdulatunkat.

A Bluetooth 4.2 és NFC kapcsolat már biztos . A Mi Band 2-höz hasonlóan IP67 minősítésű, fröccsenés elleni védelemmel látják el. Valószínűleg a Mi Band 3 valamivel nagyobb akkumulátort kaphat, mint a Mi Band 2 (HRX Edition) 70mAh-ás változata.

A legfrissebb hivatalos Mi Band 3 teaser a Xiaomi-tól. 

Megerősíti, hogy a csuklópánt támogatni fogja a Tilt to Wake funkciót, amely az előd modellben is elérhető. Ha a funkció engedélyezve van, akkor a Mi Band 3 felhasználóknak fel kell emelni a csuklóját, hogy “felébressze” a kijelzőt.
Az eSIM, illetve a beépített GPS még kérdéses. Utóbbi kapcsán a Mi 8-nál már kiderült, hogy kettős GPS modullal látják el, így könnyítve a városi navigációt. Valószínűleg az apró Mi Band 3 belsejébe több újítás már nem férne bele. Vagy mégis? :D

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -