- Hirdetés -
()

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én minden reggel frissítem a telefonomon az alkalmazásokat a Google Play áruházból. Meg néha máshonnan, de az most más téma… Csak most tudatosult bennem az a meglepetés, ami ma reggel fogadott. Ott volt az appok listájában a Google TV. Gondoltam csak frissült és nem foglalkoztam vele.

De ahogy telt az idő, rájöttem, hogy ezt én még sosem telepítettem és Google mappában sincs, ahova gyűjtöm a Google appokat. Akkor hol van? Hát a legutolsó oldalon ott virított az ikon! Tehát az Android úgy gondolta, vagyis így ebben a formában a Google, hogy az kell nekem. Nem kértem! De ott lett. Gondolom nem csak nekem, hanem minden Androidosnak, köztük a Xiaomi tulajoknak is.
De ha már itt van, akkor nézzük, hogy mi a fene a Google TV?

“A Google TV alkalmazás (korábban a Play Filmek és TV) segítségével könnyedén megtalálhatod és egy helyen élvezheted kedvenc tartalmaidat.

A Google TV-vel a következőket teheted: Keresd meg, mit nézz meg legközelebb. Böngéssz több mint 700.000 film és TV-epizód között streamelő alkalmazásaiból, mindezt egy helyen. Témák és műfajok szerint rendezve. Fedezz fel új dolgokat az általad kedvelt tartalmak és a már elérhető szolgáltatások trendjeinek ajánlásaival.” – Play áruház

Szóval a Play Filmek leváltására hozták létre a Google TV alkalmazást, vagyis csak átnevezték és átdizájnolták kicsit. Nekünk, magyaroknak annyira érdektelen ez az alkalmazás, hogy már csak azért írok róla, mert kéretlen tartalomként jelent meg a telefonomon. Az appban semmi újdonság nincs, filmeket és TV műsorokat kellene látnunk, de a mi országunkban csak filmek vannak.

Ráadásul ahogy elnézem az árakat, nettó bukás ez nálunk… ki a bal fene fizetne ki egy SD filmért 4.300 Ft-ot, a HD-ért meg 4.500 Ft-ot??? Ráadásul sem a Xiaomi Mi Box S, vagy Sticken sem elérhető, csak a régi Play Filmek. Netflix meg HBO Max meg igen. Most komolyan. Ezeknek elgurult a gyógyszerük? A fenti film összegéért korlátlanul nézhetünk meg minden filmet, minden eszközön.

Ráadásul a bemutató videóban azt ígéri, hogy az HBO Max és más stream szolgáltatók tartalma is ott lesz. Nem van. Köszi!

DELETE

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -