KezdőlapHírekMi az a Google TV és mért települt a telefonomra?

Mi az a Google TV és mért települt a telefonomra?

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én minden reggel frissítem a telefonomon az alkalmazásokat a Google Play áruházból. Meg néha máshonnan, de az most más téma… Csak most tudatosult bennem az a meglepetés, ami ma reggel fogadott. Ott volt az appok listájában a Google TV. Gondoltam csak frissült és nem foglalkoztam vele.

De ahogy telt az idő, rájöttem, hogy ezt én még sosem telepítettem és Google mappában sincs, ahova gyűjtöm a Google appokat. Akkor hol van? Hát a legutolsó oldalon ott virított az ikon! Tehát az Android úgy gondolta, vagyis így ebben a formában a Google, hogy az kell nekem. Nem kértem! De ott lett. Gondolom nem csak nekem, hanem minden Androidosnak, köztük a Xiaomi tulajoknak is.
De ha már itt van, akkor nézzük, hogy mi a fene a Google TV?

“A Google TV alkalmazás (korábban a Play Filmek és TV) segítségével könnyedén megtalálhatod és egy helyen élvezheted kedvenc tartalmaidat.

A Google TV-vel a következőket teheted: Keresd meg, mit nézz meg legközelebb. Böngéssz több mint 700.000 film és TV-epizód között streamelő alkalmazásaiból, mindezt egy helyen. Témák és műfajok szerint rendezve. Fedezz fel új dolgokat az általad kedvelt tartalmak és a már elérhető szolgáltatások trendjeinek ajánlásaival.” – Play áruház

Szóval a Play Filmek leváltására hozták létre a Google TV alkalmazást, vagyis csak átnevezték és átdizájnolták kicsit. Nekünk, magyaroknak annyira érdektelen ez az alkalmazás, hogy már csak azért írok róla, mert kéretlen tartalomként jelent meg a telefonomon. Az appban semmi újdonság nincs, filmeket és TV műsorokat kellene látnunk, de a mi országunkban csak filmek vannak.

Ráadásul ahogy elnézem az árakat, nettó bukás ez nálunk… ki a bal fene fizetne ki egy SD filmért 4.300 Ft-ot, a HD-ért meg 4.500 Ft-ot??? Ráadásul sem a Xiaomi Mi Box S, vagy Sticken sem elérhető, csak a régi Play Filmek. Netflix meg HBO Max meg igen. Most komolyan. Ezeknek elgurult a gyógyszerük? A fenti film összegéért korlátlanul nézhetünk meg minden filmet, minden eszközön.

Ráadásul a bemutató videóban azt ígéri, hogy az HBO Max és más stream szolgáltatók tartalma is ott lesz. Nem van. Köszi!

DELETE

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img