KezdőlapHírekMi 9 Lite: Stabil bétában az Android 11 alapú MIUI 12.5 frissítés

Mi 9 Lite: Stabil bétában az Android 11 alapú MIUI 12.5 frissítés

Még januárban írtuk meg, hogy elkezdték bétatesztelni a Mi CC9, vagyis becsületes nevén a Mi 9 Lite Android 11 frissítését. Nos, tesztelték, javítottak hibákat, ejtettek helyette újabbakat, majd azokat is javították, és most úgy tűnik, hamarosan lesz is belőle valami.

MIUI 12.5 + Android 11

A MIUI 12.5 teljesítménybeli, biztonsági és természetesen dizájnbéli változásokat is hoz, míg az Android 11 szintén nagyobb biztonságot, optimalizálásokat, és új funkciókkal is felruházza telefonunkat, mint például a csevegőalkalmazásokban használható chatfejek, illetve a médiavezérlő-centrum az értesítőpanelben.

Mikor érkezik?

A stabil, kínai bétát követően 2-3 hét el szokott azért telni, mire a global verziók frissülése elkezdődik. Ha a korábbi frissítéseket nézzük, tavasszal, de legkésőbb a nyár elején megérkezik az új MIUI, és az Android főverziő a Mi 9 Litera is.

Utolsó főverziófrissítés

A Mi 9 Lite 2019-ben jelent meg, tesztünket errefele olvashatod. Akkor még Android 9 és MIUI 10 volt rajta, majd később frissült MIUI 11-re, aztán 12-re. Ez tehát azt jelenti, hogy főverzióból az Android 11 lesz az utolsó, MIUI 13 frissítést még kaphat, de kétséges, hogy fog-e.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek