- Hirdetés -
()

Pontosan egy hét múlva már mindent tudni fogunk a Mi 6X-ről. Pár napja kikerültek az első hivatalos sajtóképek, teaser videók, most pedig a Xiaomi aktuális reklámarca, Kris Wu árul el pár részletet (persze anyanyelvén). A képkockákból  kivehető, hogy a kamera kapja a fő hangsúlyt, ahol ismét bevetik a saját fejlesztésű Mesterséges intelligencia algoritmust (AI).
Kris prezentálta a tavalyi Mi Note 3-at is, ami abból a szempontból érdekes, hogy a Mi 6X ugyanazt a Snapdragon 660-as SoC-t fogja használni, mint a tavalyi “Mi 6 Plus Lite”-nak csúfolt phablet. a Mi Note 3 érdekessége, hogy a Mi 6 kamera egységét kapta, mégis sikerült jobb algoritmust írni hozzá, így a DXO tesztjében előkelő helyen végzett, megelőzve a SONY, a HTC, vagy épp az Apple több nagyágyúját.

Tehát az SD660 már biztos, a 4-6GB RAM, vagy a háttértár mérete viszont még kérdéses. A kijelző és a dizájn jelentős része megegyezik a Redmi Note 5 kínai változatával. Számíthatunk az Android 8.1-re épülő MIUI 9.5-ös verziójára.
A Mi 6X elsősorban kínai értékesítésre készül, ezért első körben ott is lesz elérhető. Várhatóan 1-2 hét csúszással érkezik a Mi A2 is (az Android One rendszert használó Mi A1 utóda) egy indiai bemutatóval, melyet nemzetközi értékesítésre szánnak.
Előfordulhat a a tavalyi forgatókönyv is, miszerint a Mi 6X nem kap 800 MHz-es 4G frekvencia támogatást (B20), a Mi A2 viszont igen.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -