KezdőlapHírekMegvan a Poco M5 megjelenésének dátuma

Megvan a Poco M5 megjelenésének dátuma

A Poco alacsonyköltségvetésű sorozata hamarosan folytatódik, ráadásul 2 új modellel. Poco M5 és Poco M5s néven. A telefonok híre szinte meglepetésként robbant be a telefonok hírfolyamába. Bár voltak pletykák, de annyira nem terjedt el, hogy felkapják a legnagyobb tech blogok. De ma már a Poco is hivatalosan kiadta a telefonok megjelenésének plakátját.

Poco M5 és Poco M5s

A telefonok bemutatója jövőhéten hétfőn, pontosan 2022.09.05. hétfőn lesz, délután 14:00 kezdettel. A két telefon közötti különbség most még szinte ismeretlen, de a Poco M5 telefonról már kiderült pár apróság.

Poco M5

A Poco M5 6.58″ képátlóval rendelkező LCD képernyő, FHD+ felbontással és 90 Hz képfrissítéssel. A teljesítményét a MediaTek Helio G99 biztosítja. A proci teljesítménye valahol a SD680 és a SD695 között van, így nagyjából a Redmi Note 11 Pro fölött teljesít, ami a G96-ot használja. 5.000 mAh akkumulátor mellé 33 W gyorstöltés párosul.

Poco M5s

Poco M5 és Poco M5s

Na hát ez egy érdekes telefon lesz. Ja nem, ez egy újrabrandelt Redmi Note 10S, ami most jelent meg Indiában Redmi Note 11 SE néven. És akkor jöhet az 5m forintos kérdés, mi a francért kell egy tavalyi telefont újra kiadni kétszer más néven??? Na szerintem ezt is kitárgyalhatjuk majd hétfőn az élő adásban. A már ismert hardvert most nem sorolnám fel, erre már kitértünk korábbi cikkekben.

Hétfőn találkozunk a YouTube csatornánkon!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img