Június 11-én mutatják be a Mi Band 4 utódját a Mi Band 5-öt, erről a Xiaomi a Mi karkötők hivatalos Weibo oldalán adott hírt. A poszt sok adatot nem árul el, azonban a kiszivárgott információknak köszönhetően sok tudnivaló napvilágot látott már, erről itt írtunk pár nappal ezelőtt.

Egy másik Xiaoyi MAX nevű Weibo felhasználó, aki a saját leírása alapján egy Kínában jól ismert tech blogger, egy plakátot is osztott meg az új termékről.

Ami a legérdekesebb a plakáton, hogy az órák mellett látható bütykök valószínűleg a töltők részei, vagyis beigazolódni látszik az a pletyka, miszerint a Mi Band 5 egyik nagy újdonsága az lesz, hogy a töltéshez nem kell majd kivenni a szíjból az eszközt. A töltőről egy kép is megjelent.

A posztban megerősít több korábbi információt. Megemlíti a vér oxigénszint figyelőt, a nagyobb képernyőt, a kisebb kávát, az NFC-t, ahol kiemeli, hogy a tengerentúl is használható lesz. Reméljük, hogy Amerikán kívül európai országokban, köztük Magyarországon is elérhető lesz a funkció. Szóvá teszi továbbá az Amazon Alexa támogatást, illetve kiemeli a telefon kamerájának exponáló gombjaként való használatát.

10 nap, és minden kiderül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ