KezdőlapHírekMegszűnt támogatás: Xiaomi Mi 8 / Mi 9 / Redmi 7A

Megszűnt támogatás: Xiaomi Mi 8 / Mi 9 / Redmi 7A

Hát igen, ezek a cikkek sosem lesznek a kedvencek, de rendszerint beszámolok nektek, az egyes Xiaomi/Redmi/Poco telefonok támogatásának megszüntetéséről. Ma újabb három közkedvelt telefonhoz szűnik meg a gyári támogatás, Redmi 7A / Xiaomi Mi 8 és Mi 9.

Xiaomi Mi 8 / Mi 9 / Redmi 7A

A Xiaomi EOS listáját folyamatosan bővítik azokkal a készülékekkel, melyekre megszűnik minden féle támogatás. Nem kap többé sem MIUI, sem Android frissítést. A két új telefon, a Xiaomi Mi 8 és Mi 9, 2018 és 2019 legjobb telefonjai voltak. Bár a Mi 8 MIUI frissítései már leálltak januárban, még csak most került fel a listára. A Mi 9, ami későbbi telefon, rútabban járt, hisz idén már egyáltalán nem kapott semmit.

Xiaomi Mi 8 / Mi 9 / Redmi 7A

A Redmi 7A 2019 májusában került forgalomba, a kor leggyengébb Redmi telefonja ként. Bár sokaknak volt ilyen telefonjuk, a támogatás szintén tavaly szűnt meg, még csak most került fel a listára. A Xiaomi nem kapkodja el…

Ezzel a három telefonnal 81-re nőtt az EOS lista. Remélem az újabb telefonok már nem ilyen ütemben fognak elhalni, de hát lássuk be, a Xiaomi már nem az a cég, akik hosszú távon támogatnak minden eszközt.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img