Mai nappal a Xiaomi, a MIUI Weibo felületén és a kínai fórumban bejelentette, hogy hamarosan megszűnik a MIUI 10 heti béta fejlesztése és frissítése.
Az első verzió kiadása óta (2010. augusztus 16.), 428 frissítést ért meg a mai napig, amit minden héten próbáltak javítani és optimalizálni, kisebb-nagyobb sikerrel, de a hibák, nem róhatóak fel egy béta rendszernek. A MIUI 10 kínai heti béta frissítése az alábbiak szerint módosul:

A legoptimálisabb eredmények elérésének érdekében a MIUI 10 kínai béta frissítés megszüntetésre kerül 2019. augusztus 30-ától, a legutolsó MIUI 10 kínai béta frissítés a 9.8.29 verziószámmal fog minden támogatott készülékre kikerülni. Ezt követően a fejlesztő csapat az új rendszer optimalizálására és javítására koncentrál, ennek ideje ismeretlen. Így megszűnik a MIUIHU, Xiaomi.eu, stb. rendszerek heti frissítése is, melyeknek a kínai béta rom az alapja.

Ezzel egy időben, a folyamatos problémák miatt, megszűnik a heti béta támogatása a Redmi Note 4X és Mi 8 telefonoknak. Pontosan melyik verzió, arra sajnos nem tértek ki. Szóval megszűnik továbbiakban a heti béta MIUIHU, Xiaomi.eu, stb. támogatása is a telefonokra.

Kövess minket figyelemmel, a további infókért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ