- Hirdetés -
Kezdőlap Hírek Mégsem lesz a DXOMark király a Xiaomi 12S Ultra

Mégsem lesz a DXOMark király a Xiaomi 12S Ultra

Sajnos a napokban hibásan feltételeztem, hogy a Xiaomi 12S Ultra fel fog kerülni a DXOMark lista élére. Tegnap Lei Jun videójából tisztán nem derült ki, hogy vajon ez megtörténik, de mára bejelentették, hogy nem fog megtörténni. Nem lesz DXOMark király.

A DxOMark a Weibo-n keresztül közölte, hogy számos értékelési eredményt biztosít. Nemcsak a gyártók által küldött prototípusokról, hanem a különböző piacra kerülő modellekről is készít termékértékelési jelentéseket. A DxOMark közölte, hogy a tesztprototípus értékelési eredményeihez a kereskedelmi gépet is újra teszteli a kalibrálás után.

“Független minőségértékelési vállalatként a DXOMARK mindig is elkötelezett volt az ipar és a gyártók technológiai innovációjának előmozdítása mellett a fogyasztói elektronikai termékek minőségértékelésén és benchmarkingján keresztül, és végső soron folyamatosan optimalizált termékeket kínál a fogyasztóknak. Ennek érdekében változatos kiértékelési űrlapokat biztosítunk, nemcsak a gyártók által tesztelésre küldött prototípusok termékértékelési jelentéseinek elkészítéséhez, hanem a különböző piacra kerülő modellek aktív minőségértékelésének lebonyolításához is. A tesztelésre küldött prototípus gép kiértékelési eredményeihez a kereskedelmi gépet a forgalomba hozatalt követően újra tesztelik a kalibrálás céljából. Legyen szó egy gyártó által küldött tesztről vagy aktív értékelésről, a DXOMARK mindig betartja a szakmai és objektív szabványokat, és a technológiai kiválóság előmozdítása mellett szolgálja ki a fogyasztókat.”

Lei Jun videóját végre pontosították és kiderült, hogy mégsem fog a DXOMark tesztekre kerülni a Xiaomi 12S Ultra. A tesztek nagyon drágák és maga a telefon sem olcsó, hogy megjelenés előtt és után is biztosítsanak egyet-egyet a DXOMark-nak. De talán engednek majd a nyomásnak, mivel a hiába a rengeteg negatív hozzáállás a DXO tesztjeihez, nagyon sokan ebből merítenek ihletet a legújabb kamrás mobil beszerzéséhez. Talán majd később mégis csak megejtik a teszteket és DXOMark király lesz a Xiaomi 12S Ultra. Csak be ne előzze valaki addig…

Exit mobile version