Kezdőlap Termékek Mi kiegészítők Megoldható a vezeték nélküli töltés a Xiaomi Mi 6-nál. – Mutatjuk, hogyan

Megoldható a vezeték nélküli töltés a Xiaomi Mi 6-nál. – Mutatjuk, hogyan

5118

Most, hogy a Xiaomi Mi MIX 2S leendő tulajok hamarosan élvezhetik a vezeték nélküli töltés adta kényelmet, és a júniusban jön a Mi 7 is Qi töltéssel, sokan irigykedve nézik a 2018-as Mi modelleket. Ugyan nem csak ettől lett szuper telefon az első SD845-ös Xiaomi zászlóshajó, de kétségtelen, hogy hozzájárul a sikeréhez.
Mi 6-od van, és szeretnél Te is Qi töltést?
Megmutatjuk, hogy hogyan érheted el, készülékcsere nélkül.

A Nillkin gyártónak köszönhetően, nagyon egyszerű a Qi töltést „beépíteni” a Mi 6-ba. Ezzel a Banggood-on is elérhető készlettel oldhatod meg, ha Mi 6-od van. A készlet ára kb. 4500 Ft

 Vásárlást követően a magic tag készen áll a használatra. A tok kialakítása és a kis szerkezet telefonta applikálása együttesen teszi lehetővé a telefon vezeték nélküli töltését.

A Nillkin az egyik legjobb mobiltelefon tok, és -tartozék gyártó, tehát nem meglepő egy ilyen egyszerű, biztonságos, és minőségi megoldás.
Természetesen töltőpadok egész csokra áll rendelkezésre a tok mellé, melyet a Nilkin is szép számban biztosít. Azért pici kényelmetlenséggel jár a tok használata, augyanis így a vezetékes töltés, vagy a jack adapter használata körülményes. És ne felejtsétek el, hogy a tok ugyan cseppálló, de a magic tag a csatlakozási pontnál nem, így egy fürdő után tönkremehet a m.tag, és a csatlakozó is.

A tokot úgy tervezték, hogy a töltőállomás(ok) bármilyen gond nélkül töltse(’k) a telefont.
Töltő álomást, vagy töltő padot több webshopban is találsz (Aliexpress, Gearbest, Banggood…) Vagy vásárolhatsz tucatnyi fajtát hazai boltokból is. Sőt, már a MiJia és a Xiaomi is kínál, melyekről hamarosan olvashatsz a portálon.

 

Nem fizetett cikkünket olvashattad. 🙂

Ha próbáltátok ezt a megoldást, és megosztanátok tapasztalataitokat, írjátok meg kommentben. Ha hasonlóan praktikus kiegészítőt ajánlanátok másoknak, esetleg már teszteltétek is, írjatok, és igyekszünk bemutatni. Ne feledjétek, csak Xiaomi kiegészítő legyen, és semmi reflink, vagy direkt reklám!

 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Mekkora? Nem kiemelt hír, csupán egy érdekesség, kiegészítő. Sokan még nem használtak hasonlót, és többen a Qi töltés miatt cserélnék le a jelenlegi telefonjukat. Tavaly az NFC és a Qi töltés, valamint a kamerea minőség volt a legnagyobb probléma. Idén a Xiaomi Mi széria mindhárom tekintetben teljesíti az elvártat.