Tavaly, 2019.10.12-én, szombaton, újabb mérföldkőhöz ért a Xiaomi hazánkban, Budapesten megnyílt a második hivatalos Mi Store üzlet, az Arena Mall üzletközpontban. Az eseményről élő közvetítésben számoltunk be, amit a csoportunk tagjai végig követhettek a nyitás pillanatától hömpölygő tömegig. Aki lemaradt volna, most megnézheti:

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. október 12., szombat

A fizikai üzlet megnyitóján és persze azóta folyamatosan visszatérő kérdés minden platformon és facebook oldalukon: Mikor lesz webshopja az üzletnek? Hát most lett! Pár hónap kemény fejlesztői munka, rengeteg álmatlan éjszaka és nem kevés pénz árán, végre elérhetővé váltak az online vásárlók számára, az üzletben található Xiaomi termékpaletta. No azért nem minden, mivel a bolt polcain, falain, olyan Xiaomi termékek is vannak, melyek csak reprezentatív funkciót töltenek be, nem megvásárolhatóak.

A WWW.XIAOMIEUROPE.HU webáruház 2020.01.28-án, kedden délután, 18:00-kor került megnyitásra, természetesen nyitási akcióval! Ami annyit tesz, hogy az első 100 vásárlónak 20% kedvezmény biztosítanak a termékek árából, ha ezt a kupon kódot megadod fizetéskor: XIAOMIARENA

A webáruház kínálatában túlnyomó többségben a kiegészítők kapnak hangsúlyt, az okosotthon eszközei mellett fülhallgatók, powerbankok, BT eszközök, stb., de természetesen telefonok és más hasznos kiegészítő is helyet kapnak a virtuális polcokon. Ezek mellett nem csak a kis és olcsó ketyerék kapnak helyet, innen beszerezheted a világ legkedveltebb Xiaomi rollerét, higiéniai eszközöket, mint a Mi Air Purifier Pro, lámpákat, égőket, játékokat is. Persze nem csak echte Xiaomi márkával találkozhattok, hanem az almárkákkal is, mint MiJia, Yi, 1MORE, és még sokan mások. NE MARADJATOK LE!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ