KezdőlapHírekMegjött az Android 12 alapú MIUI Xiaomi Mi 10 telefonokra

Megjött az Android 12 alapú MIUI Xiaomi Mi 10 telefonokra

Az Android 12 alapú frissítés nem jár együtt a MIUI főverzió frissítéssel, így a MIUI 13 sem hozza el ezt a telefonjainkra. De Android frissítést már a MIUI 12.5 Enhanced is elhozza pár készülékre, mint a címben is szereplő két telefon. De most még csak Kínában.

Android 12
A Xiaomi Mi 10 sorozat egyik tagja már megkapta Kínában az Android 12 alapot, 15.11.21-i heti béta frissítéssel. De most, a Mi 10 és a Mi 10 Pro is ugyan erre a hányatott sorsa jutott, megkapta az Android 12 frissítést a 21.11.30-as MIUI 12.5 Beta verzióval.

21.11.30 Változások

1. A Mi 10 Pro és a Mi 10 az elsők, amelyekre Android 12-n alapuló fejlesztői verziókat adnak ki, számos optimalizálással és fejlesztéssel, hogy tisztelegjenek a bátor Mi Fans előtt

Frissítési napló

Állapotsor, értesítési sáv

  • Javítva: az előző lebegő értesítés villogni fog, ha fekvő módban több lebegő értesítést kap
  • Javítva: az értesítési sáv automatikusan visszahúzódik, miután értesítést kapott, miután lehúzta az értesítési sávot

Beállítások

  • Javítva: az ikon rendellenesen jelenik meg a rendszeralkalmazás-frissítő (Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 11) jobb felső sarkában.

SMS

  • Optimalizálva néhány tapasztalati probléma

Az Android 12 alapú frissítések folyamatosan kiadásra kerülnek Kínában, de nem azt jelenti, hogy a MIUI 13 frissítéssel együtt kapja meg minden készülék. Az is előfordulhat, hogy a MIUI 13 frissítés még Android 11 alappal érkezik és jövőre, az az 2022-ben kapja meg a telefonod az új alapot. Bár a MIUI 13 még csak most mutatkozik be, idén már biztos nem lesz egy európai telefonra. Szóval jövőre várjuk a MIUI 13 Global Stabil frissítéseket!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek