Megjelent a Xiaomi Qicycle gyerek bringa, csak 599 jüan(87$)!

692
- Hirdetés -
()

A Xiaomi egy új terméket indított a crowdfunding platformja alatt és ahogy beharangozta, a termék gyerekeknek lesz. A Riding (Xiamen) Technology Co., Ltd. által gyártott gyermekkerékpár a tavaly elindított Xiaomi Qicycle összecsukható elektromos kerékpárt gyártója is.

Ez a verzió kifejezetten a gyerekeknek készült, gyermekbarát és biztonságos formatervezéssel. A Xiaomi Qicycle gyermekkerékpár ergonomikus kialakítást alkalmaz, éles élek nélkül, amelyek könnyen károsíthatnák a gyermekeket. Az ülés is nagyon puha, és a vázat hab védőburkolat borítja. A kormány és fékkar csúszásgátló tulajdonsággal rendelkezik, hogy könnyű legyen a kormányzás és fékezés.

A Qicycle gyerek bringa kétféle formában készül: az egyik pedál nélküli és a másik pedálokkal. A pedál nélküli segíti a gyermek fejlődését, hogy megtanuljanak önállóan járni. Amikor a gyermek eléri a korhatárt, akkor a pedálok telepíthetőek vagy leválaszthatóak. Továbbá, a lánc jól védett, hogy ne érjen a gyermek testéhez és ne kapja be a gatyóját.

A Xiaomi Qicycle gyermekkerékpár jelenleg a Mi home crowdfunding platformon érhető el  599 jüan-ért (87 dollár). A termék június 9-től szállítják.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -