KezdőlapHírekMegjelent a Xiaomi Qicycle gyerek bringa, csak 599 jüan(87$)!

Megjelent a Xiaomi Qicycle gyerek bringa, csak 599 jüan(87$)!

A Xiaomi egy új terméket indított a crowdfunding platformja alatt és ahogy beharangozta, a termék gyerekeknek lesz. A Riding (Xiamen) Technology Co., Ltd. által gyártott gyermekkerékpár a tavaly elindított Xiaomi Qicycle összecsukható elektromos kerékpárt gyártója is.

Ez a verzió kifejezetten a gyerekeknek készült, gyermekbarát és biztonságos formatervezéssel. A Xiaomi Qicycle gyermekkerékpár ergonomikus kialakítást alkalmaz, éles élek nélkül, amelyek könnyen károsíthatnák a gyermekeket. Az ülés is nagyon puha, és a vázat hab védőburkolat borítja. A kormány és fékkar csúszásgátló tulajdonsággal rendelkezik, hogy könnyű legyen a kormányzás és fékezés.

A Qicycle gyerek bringa kétféle formában készül: az egyik pedál nélküli és a másik pedálokkal. A pedál nélküli segíti a gyermek fejlődését, hogy megtanuljanak önállóan járni. Amikor a gyermek eléri a korhatárt, akkor a pedálok telepíthetőek vagy leválaszthatóak. Továbbá, a lánc jól védett, hogy ne érjen a gyermek testéhez és ne kapja be a gatyóját.

A Xiaomi Qicycle gyermekkerékpár jelenleg a Mi home crowdfunding platformon érhető el  599 jüan-ért (87 dollár). A termék június 9-től szállítják.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img