Megjelent az új Xiaomi Mi TV Kínában! 4,9 mm vékony, Mély tanuló AI, 3.499 Yuan-tól (kb. 507$)

2277
- Hirdetés -

A Xiaomi elindította 2017-es Mi TV zászlóshajóját és kiderült, hogy ez az a Mi TV 4, amelyet először a CES-nél mutattak be. A Xiaomi Mi TV 4 minden bizonnyal kiemelkedő termék volt, amellyel a Xiaomi bemutatkozott a Las Vegas-i CES 2017-es rendezvényen. A bemutatott zászlóshajó terméket először Kína piacára szánta.

A Mi TV 4 fő értékesítési erénye, hogy ultra-vékony, 4,9 mm-es, vékonyabb, az iPhone 7-es verziónál. Az intelligens televízió három különböző méretben kerül forgalomba: 49 hüvelyk, 55 hüvelyk és 65 hüvelyk. A 65 hüvelykes modell látványos moduláris kialakítással rendelkezik, amelyben az alaplap, a hangrendszer és a nagy kijelző három különálló alkatrész, amelyek külön cserélhetők is. Ez valóban egy innovatív design, amely biztosítja, hogy ne kelljen sok pénzt kigombolni az intelligens televízió frissítéséhez. Az alaplap egyszerűbb cseréje elegendő ahhoz, hogy frissítse a tévét hardverét. Ugyan így a többi modell is 4,9 mm vékony.

Dizájn és specifikáció

Ráadásul a Xiaomi Mi TV 4 karcsú fémtesttel és keret nélküli kijelzővel rendelkezik, ami valóban nagyon szép. A képernyőfelbontás maximum 4K lehet, egy átfogó látványos kinézettel és sok csodálatos funkcióval. A Mi TV 4 emellett átlátszó állvánnyal is rendelkezik, amely jól illeszkedik a háttérbe, szerény összképpel. Az újdonság a PatchWall szoftver is, amely egy mélyen tanuló AI rendszer, amely közvetlenül be van ágyazva a TV operációs rendszerébe. A szoftver kiemelt jellemzői közé tartozik az intelligens méretezés, vagyis az ajánlati lap mérete a relevancia szintjén, a végtelen ajánlások görgetése, stb.

Ez nem minden! A Mi TV 4 hardver magában foglalja az eredeti Samsung/LG 4K képernyőt, az Amlogic 64 bites zászlóshajó csipet és a quad-core Cortex-A53 CPU-t 1,8GHz-en. Van egy Mali-T830 2+2 mag GPU, 2 GB RAM és 8 GB flash memória. A TV támogatja a HDR-t, a 802.11ac kétsávos Wi-Fi-t, a BLE kis teljesítményű Bluetooth-ot és így tovább.

Xiaomi Mi TV 4 Ár és elérhetőség

Ami az árat illeti, a Xiaomi Mi TV 4 49 colos 3,499 yuan-tól (507 dollár) kezdődik, míg az 55 colos változat 3,999 yuan (580 dollár). Mindkét verzióra előrendelések már elkezdődtek, míg az értékesítés június 1-jén kezdődik. Még semmi nem szólt arról, hogy a moduláris 65 colos Mi TV 4 elérhető lesz-e és milyen áron.

- Hirdetés -

1 hozzászólás