KezdőlapHírekMegjelent az októberi globál AnTuTu toplista

Megjelent az októberi globál AnTuTu toplista

Ahogyan azt megírtuk, egy Xiaomihoz tartozó készülék, a Black Shark 4S Pro végzett az októberi AnTuTu lista élén. Igen ám, csak, hogy ez a készülék nem kapható globálisan, mint, ahogyan a Red Magic 6S Pro sem. Az AnTuTu ki szokott adni egy globál toplistát is, amin már ismerősebb készülékek láthatóak, európai szemmel is olvasható betűkkel.

Íme a flagship lista:

Ahogyan látható, dobogós hely nem jutott Xiaomi vagy Xiaomihoz köthető típusnak. A listán látható összes készülékben kivétel nélkül Qualcomm Snapdrgaon 888 van. Az első helyen a ZTE Red Magic 6-ja, a második helyen az Asus ROG Phone 5-je kapta, a harmadik helyen pedig a Realme GT található. Érdemes megjegyezni, hogy ezt a helyet egy 161 ezer forintos árcédulával érte el. És ez már nem a sarki GSM boltos szürkeimport ár, hanem a hivatalos kereskedők ára. Persze nem minden a teljesítmény, kamerában például elmarad a versenytársaktól, de akkor is nem véletlen rebesgetik, hogy a Realme lehet az új Xiaomi. A listán 2 Xiaomi készülék található. A 6.helyen a Mi 11i, míg a 8.helyen a Mi 11 Ultra.

Lássuk a középkategóriás listát:

Ebben a fölsorolásban a 3 dobogós helyből mindjárt 2-t a Xiaomi birtokol, bár az első hely nem az övé, hanem, a már előbb említett Realme-é, a GT Master edtion típussal. A második helyet a Mi 11 Lite kapta, míg a harmadik helyen ugyanezen telefon 5G-s variánsának újabb változata szerepel. A listán szerepel még egy Xiaomi telefon, a Mi 10T Lite 5G a 9. helyen. Ez a fölsorolás a chipben rejlő erő szerint rakja sorba a telefonokat, mi sem mutatja jobban, hogy a 8. helyen a Google Pixel 5 áll, ami lekörözne pár típust a felsőkategóriás listából is, ha csak a kamera tudását nézzük. A legtöbb listán szereplő készülékben úgyszint’ Snapdragon chip található, azonban itt megjelenik a Kirin és a Dimensity széria is.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img