Tegnap szinte egy időben jelentette be a DXOMARK és Lu Weibing a Weibo felületén, hogy a Redmi K30 Pro ZOOM Edition telefonjuk meg fog jelenni a listán a mai nap. Annyira nagy felhajtás nem volt körülötte, így nem is vártuk, hogy a lista elején fog landolni a telefon.
Ennek ellenére így is bekerült a legjobb 10 telefon közé, ami azért elég szép eredmény. A családon belül a harmadik helyet foglalja el, előtte csak a Xiaomi CC9 Pro Premium és a Xiaomi Mi 10 Pro telefon található. Ugyan ilyen eredményt eddig csak a Huawei tudott elérni, után az almárkája a Honor, majd 1-1 telefonnal a Samsung és Oppo.

Az eredmények tekintetében, fotózás terén, 1 ponttal marad el a Xiaomi CC9 Pro Premium telefon alatt, de a Xiaomi Mi 10 Pro-hoz képest már ez a különbség 10 pont, a fényképezés javára. Videó képességei sem rosszabbak, mint a legjobb telefonoké, pl. a Huawei P40 Pro csak 3 ponttal előzi meg, de fényképnél ez már magas, 11 pont. Az árakat összevetve viszont óriási a különbség, míg a Redmi K30 Pro ZOOM Kínában csak 3.399 Jüan (~147.650 Ft), addig a Huawei P40 Pro 5.488 Jüan (~ 238.395 Ft), így ár/érték arányban magasan veri a mezőnyt. A teljes tesztet itt olvashatjátok el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ