KezdőlapHírekMegjelent a Mi TV 4A 40 Horizon Edition

Megjelent a Mi TV 4A 40 Horizon Edition

A Xiaomi már rég nem egy telefongyártó, gyakorlatilag már mindenféle szórakoztató elektronikai terméket gyártanak, a paletta nagyon széles, többek között szerepelnek rajta a TV-k is. Ezek közül jelent meg a legújabb, a Mi TV 4A 40 Horizon Edition.

A TV egy 40 inches, vagyis kereken 100 cm-es képtálóval rendelkezik, a panel felbontása 1920*1080, frissítése 60 Hz. A hangszórók maximum 20W-tal képesek megszólalni és támogatják a DTS-HD audiot.

A szoftver a Xiaomi saját PatchWall nevű rendszere, ami Android 9 alapokon nyugszik. (Ez azért lehetne újabb.) A processzor 4 magos, mellé 1 GB RAM és 8 GB tárhely társul. Ez kevésnek tűnhet, valóban lehetne több, de ez egy céleszköz, végtére is az a dolga, hogy lejátssza a tartalmakat, alapesetben nem ezen játszik az ember, bár előfordul. 😀

Csatlakozókat tekintve kapunk 3 db HDMI-t, 2 db USB-t, egy AV, egy antenna, egy PDIF és egy 3,5 mm-es jack bemenetet.

A televízió ára 24 ezer indiai rúpia, ami kicsivel több, mint 93 ezer forint, az értékesítés június 2-án kezdődik Indiában. A “sima” Mi TV 4A 32-es változata eljutott Magyarországra is, így nem elképzelhetetlen, hogy talán ez is eljut. Szerintem lenne piaca.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek