KezdőlapHírekMégiscsak lesz új Xiaomi tablet? - sőt, nem is egy!

Mégiscsak lesz új Xiaomi tablet? – sőt, nem is egy!

A március végi gigabemutató előtti hetekben sorra jelentek meg a pletykák, állítólagos szivárogatások egy új Xiaomi tabletről. Emlékeztető azoknak, akik nem követték sasszemmel az eseményeket: az utolsó Mi Pad 2018-as, tehát lassan 3 éves. A bemutatón végül nem jelentettek be tabletet.

Az elmúlt napokban azonban felbukkantak új infók, úgy tűnik, nem egy, hanem rögtön három tablet érkezik a kínálatba. Ezek a Mi Tab 5, a Mi Tab 5 Lite, és a Mi Tab 5 Pro lehetnek.

Forrás: Xiaomiui
Három a magyar igazság!

A nagytestvér Snapdragon 870-nal, 16:10-es, 120Hz-es kijelzővel érkezhet, kamerák terén pedig négy egységet kapunk, ebből a legnagyobb 48 megapixeles.

A középső, “alap” modell kijelzőben, és a SoC-ban is megegyezik a Pro-val, a kamerák terén viszont már csak 3 található a hátoldalon, ebből a legnagyobb ezúttal 12 megapixeles.

Nem is kell nagyobb egy tabletre, hisz úgysem azzal fogunk a legtöbbet fotózni

A Liteos Mi Tab 5-ben lévő vas némileg gyengébb, egy Snapdragon 860-as hajtatja meg, a kijelző és a kamera összetétel megegyezik a középsővel.

A panel IPS lesz, méghozzá 120Hz-s, amennyiben igaznak bizonyulnak ezek a pletykák. Az érintésérzékelése pedig 480Hz-es lehet.

Mindezek mellett rendelkezni fognak érintőceruza és billentyűzet támogatással, utóbbi valamiféle Xiaomi megoldás lesz az információk szerint.

Ha minden igaz, 4 hangszórót kaphatunk, támogatja majd az NFC-t, a vezetéknélküli töltést, és a gyorstöltést is az új Mi Tab széria. A nagyobb modellek esetén 12500, a kisebbnél 8000 mAh-s akksikról csiripeltek a madarak.

Ezek az infók elméletileg a Xiaomi kódból elővarázsolt morzsák, de tessék őket fenntartásokkal kezelni!

Amennyiben további hírek látnak napvilágot, természetesen informálunk benneteket, ennek érdekében kövessetek minket a Facebookon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek