- Hirdetés -
()

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a TENAA-nál megjelentek információk egy közelgő Xiaomi mobilról, mely vélhetően a Redmi Note 5 lesz. Most a telefonról renderképek is kikerültek.

 A renderkép alapján ugyanaz a készülék, mint a TENAA-nál közzétett fotókon is látható, így könnyen elképzelhető, hogy nem teljesen légből kapott. Bár az alsó és felső káva elég széles, a 18:9-es keret nélküli képernyő használat tagadhatatlan.

A TENAA specifikációi szerint, 5,99 hüvelykes 2160×1080 FHD+ felbontású IPS panel, nyolcmagos 2GHz processzor, 3/32 GB, és 4/64 GB-os változatokban készülhet, mely Android 7.1.2 alapokon futó (vélhetően már a stabil( MIUI9-cel kerül a piacra.
A hátoldalon 12 megapixeles főkamera, 5MP elülső kamera, fix 4000mAh akkumulátor,  netcom támogatás jellemzi.
Színek közül a fekete, rózsa arany, arany, fehér, kék, rózsaszín, piros, szürke és ezüst várható. Ez üdvözlendő, végre színesednek a Xiaomik is.Pontos bejelentési idő még nincs, bár egyes pletykák szerint a november 11-i “Szinglik Napja” előtt leleplezhetik a kisebb, Redmi 5/ 5 Plus verziókkal együtt.

Kíváncsian várjuk.

Mr. Waqar Khan-nak pedig köszönjük az ügyes Photoshop munkát, még ha a Mi MIX 2 háttérképét is kölcsönözte szemléltetéséhez. :D

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -