KezdőlapHírekMég mindig AnTuTu király a Xiaomi felső és középkategóriában

Még mindig AnTuTu király a Xiaomi felső és középkategóriában

Sokaknak csak csak cicaharc, vagy számháború az AnTuTu tesztjei és nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. A gamer telefon rajongóknak viszont nagyon is számít, hogy mennyit gurít a telefonjuk a teszten. Még mindig AnTuTu király a Xiaomi!

AnTuTu Black Shark 4 Pro
A Nubia Red Magic 6 Pro megjelenésekor elfoglalta a virtuális trónt az AnTuTu listáján, lenyomva a Black Shark 4 Pro telefont, a Xiaomi műhelyéből. De hála a szoftveres javításoknak, júliusra újra az első helyre került, nem kevés ponttal legyőzve a trónkövetelőt.

A listán a jelenlegi legdurvább mobil SoC, a Qualcomm snapdragon 888 viszi a prímet. A cég saját telefonja, a Xiaomi Mi 11 Ultra, csak a 10 helyre fért be. Bár a 787450 is egy szép eredmény, de tudjuk, hogy nem a teljesítményre összpontosít, hanem a teljes felhasználói élményre, minden területen.

AnTuTu Xiaomi Mi 11 Lite

A középkategóriába már más processzor család is helyet kapott a Qualcomm mellett. A vezető gyártó színeiben indult a SD780G, 778G, 768G, MTK vonalon a Dimensity 900 és 820, a végére befutott a Kirin 985 is.

A Xiaomi itt sem hazudtolta meg magát, itt is AnTuTu király a Xiaomi. A Mi 11 Lite telefonjával magasan vezeti a mezőnyt, SD780G SoC kimagasló teljesítményével. A többiek mondhatni kullognak mögötte, de még egy rendkívül jó ár/érték arányú telefonja is befutott a középmezőnybe, a Redmi 10X. Ez a legjobb MTK telefonja jelenleg, ami sajnos nem ért el hozzánk, kínai belpiacos maradt.

Neked milyen telefonod van? Mennyit megy az AnTuTu teszten? Írd meg kommentben!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek