- Hirdetés -
()

Még nincs egy hete, hogy elstartolt többed magával a Xiaomi Mi Band 3, pontosan május 30-án. A bemutatón beharangozták, hogy az értékesítést már június 5-én elkezdik, mindösszesen 169 Jüan, az az 7.185 Ft áron, ami lássuk be egy ilyen ketyeréért nem ár. Ez előrendelés / foglalás azóta zajlott és mára az egész első gyártási tétel elfogyott.

A legutolsó adat pontosan 641.185 foglalás volt, ami brutális mennyiség! Igaz, ez a szám nem a készlet, vagy az eladás mennyiségét szemlélteti, de kb. ennyi volt a maximális foglalási mennyiség. A vásárlók kiszolgálása holnap kezdődik meg és bitzosra mehetünk, hogy majd jönnek a nagy számok, miszerint “200.000 darab fogyott el egy másodperc alatt” posztereken, hírekben, ahogy lenni szokott.

A saját felületén kívül a Xiaomi Mi Band 3 megvásárolható lesz, ugyan ezen az áron a JD.com oldalán is holnaptól. A globális értékesítésről még semmi hír nincs, még arról sem, hogy az NFC-s vagy az a nélküli verziót fogjuk e a boltjaink polcain látni. A nagyobb webáruházak már elővételben árulják, mint a Gearbest vagy a Banggood, de biztos megtalálható az Aliexpressen, Geekbuying, stb. Reméljük mi is hamarosan jelentkezhetünk a bemutatóval! ;)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -