KezdőlapHírekMég el sem indult a Xiaomi Mi Band 3 értékesítése, de már...

Még el sem indult a Xiaomi Mi Band 3 értékesítése, de már több mint 640.000 foglalás van rá

Még nincs egy hete, hogy elstartolt többed magával a Xiaomi Mi Band 3, pontosan május 30-án. A bemutatón beharangozták, hogy az értékesítést már június 5-én elkezdik, mindösszesen 169 Jüan, az az 7.185 Ft áron, ami lássuk be egy ilyen ketyeréért nem ár. Ez előrendelés / foglalás azóta zajlott és mára az egész első gyártási tétel elfogyott.

A legutolsó adat pontosan 641.185 foglalás volt, ami brutális mennyiség! Igaz, ez a szám nem a készlet, vagy az eladás mennyiségét szemlélteti, de kb. ennyi volt a maximális foglalási mennyiség. A vásárlók kiszolgálása holnap kezdődik meg és bitzosra mehetünk, hogy majd jönnek a nagy számok, miszerint “200.000 darab fogyott el egy másodperc alatt” posztereken, hírekben, ahogy lenni szokott.

A saját felületén kívül a Xiaomi Mi Band 3 megvásárolható lesz, ugyan ezen az áron a JD.com oldalán is holnaptól. A globális értékesítésről még semmi hír nincs, még arról sem, hogy az NFC-s vagy az a nélküli verziót fogjuk e a boltjaink polcain látni. A nagyobb webáruházak már elővételben árulják, mint a Gearbest vagy a Banggood, de biztos megtalálható az Aliexpressen, Geekbuying, stb. Reméljük mi is hamarosan jelentkezhetünk a bemutatóval! 😉

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img