KezdőlapHírekMasinák a tökéletes otthoni pihenéshez!

Masinák a tökéletes otthoni pihenéshez!

Az év vége rengeteg ember számára egyike az év legnyugalmasabb időszakainak, amikor az az utolsó hetek felfokozott őrülete után végre megpihenhet két ünnep között néhány napra. Ilyenkor jut idő otthoni pihenésre, kikapcsolódósára, arra, hogy akár egy fél vagy egész napot az ágyban, fotelben, kanapéban töltsünk, és csak a falatozásra, valamint a szórakozásra figyeljünk a kötelező tennivalók helyett. 

Ebben  óriási segítséget nyújthatnak a különféle kütyük, lássunk most ezek közül néhányat, amelyek jó szolgálatot tehetnek az év végi chillezésnél!

Telefon

Az okostelefon az (otthoni) szórakozás alfája és omegája. Egy felső kategóriás modellel, mondjuk egy Xiaomi Mi 11 vagy Xiaomi Mi 11 Ultra eszközzel már a legmodernebb, legszebb 3D játékok futtatása is megoldott a lehető legdurvább grafikai beállítások mellett. Ha valaki filmezni, videózni, Tik-Tokozni szeretne, vagy hajlandó kompromisszumot kötni a grafika terén, akkor egy olcsóbb modell, így például egy Xiaomi Mi 11 Lite is elég lehet.

Xiaomi Mi 11X

Ha pedig csak chatelgetni, netezni, zenét hallgatni óhajt, vagy nem zavarja, hogy nem a legtökéletesebb a képminőség, akkor egy kifejezetten olcsó Redmi modell is nagyon beválhat. A Xiaomi még mindig az egyik legjobb az ár/érték arányú telefonokat kínálja, úgy, hogy a modellek extrémen megbízhatóak, úgyhogy hibázni nem nagyon lehet. 

Fülhallgató

Manapság iszonyú menőnek számítanak az úgynevezett valódi vezeték nélküli fülhallgatók, és nem is véletlenül. Kicsik, diszkrétek, könnyűek, és a minőségi darabok eszetlen jó hangminőséget produkálnak. Ezek nagyon hasznosak lehetnek nem csak filmezésnél, videózásnál, játéknál, hanem akár zenehallgatásra is. A Xiaomi Redmi Buds 3 Pro például egy ilyen eszköz, köszönhetően többek között az aktív zajszűrésnek. Ez az eljárás maximálisan képes kiiktatni a külvilágot, így a felhasználó koncentrálhat a fontos hangokra.

De említhetnénk a Mi True Wireless Earphones 2S-t is, amely szintén kimagasló hangminőséget produkál. Sokan nem is gondolnák, pedig e masinák is képesek a gazdag, telt basszusok megteremtésére, tiszta és erőteljes hangzás mellett. Ráadásul rendelkeznek az ambient funkcióval, azaz egyetlen érintéssel megparancsolható nekik, hogy a külvilág zajait is halljuk, így bármikor becsatlakozhatunk  egy beszélgetésbe is akár. Ezen eszközök bármilyen Bluetooth támogatású eszközhöz csatlakoztathatóak, nem kell feltétlenül telefonnal együtt használni őket. Ebből fakadóan akkor is nagyon jól jöhetnek, ha valaki a PlayStationnel szeretne játszani, de nem akarja zavarni a többieket a szobában. 

Okos óra

Itt kell megemlíteni, hogy már vannak olyan okos órák, így például a Amazfit GTS 3, amely már rendelkezik integrált zenelejátszó applikációval. Tehát nincs is feltétlenül szükség telefonra, vagy valamilyen médialejátszóra. 

BT hangszórók

Természetesen a rém divatos, minden korosztály és társadalmi osztály által kedvelt mobil hangszórók sem hiányozhatnak egy ilyen válogatásból. A Xiaomi Mi Portable Bluetooth speaker e termékcsalád egyik királya, ami mindent tud, amit ma egy ilyen masinától elvárhatunk. Kiemelkedően nagy a teljesítménye (16 watt), igen erőteljesen dörren meg, és még a nedvességet is jól tolerálja, azaz nem megy tönkre, ha megázik. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek