web analytics
KezdőlapHírekMárcius 29-én jön a Xiaomi Mi Band 6!!!

Március 29-én jön a Xiaomi Mi Band 6!!!

Egyre több pletyka és némileg hiteles infó is kikerült az új okos karkötőről, a Xiaomi Mi Band 6-ról. Ezekről itt olvashatsz.

 
Tegnap a Xiaomi hivatalos Weibo oldalára került ki egy hatalmas poszter, két angol szóval: BIG NEWS. A poszt szövegi is csak ennyi volt: “Holnap reggel 10 órakor valami nagyot hirdetünk! Mindenki, jöjjön és találd ki, mi folyik itt”. Ezt ki is raktuk a Facebook oldalunkra, hátha tényleg valami jó hírt kapunk és ma reggelre ki is derült!

Lei Jun, a Xiaomi vezére ma reggel kirakott egy poszter, amin a főni tréning ruhában épp kocog, nem beszélve a bal karján lévő fekete csíkról, ami a Xiaomi Mi Band 6. A szövegezés is, sport és tavasz téma egyértelműen utal rá.

De nem ez lesz az egyetlen új termék, többes számban utalnak új termékekre. A Xiaomi tavaszi új termékbemutató konferenciája 2021. március 29. hétfőn, 19:30-kor lesz, magyar idő szerint 12:30, amit természetesen Facebook oldalunkon fogunk streamelni.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img