A Xiaomi a 2020-as MWC-n tervezte bemutatni idei zászlóshajójának, a Mi 10 szériának Global változatát. A rendezvényt azonban a szervezők lefújták a koronavírus-járvány miatt. Márciusban így mind az okos kütyü rajongók, mind az autók szerelmesei hoppon maradtak, hiszen a hivatalos nevén COVID-19 vírus átterjedt Európára is, így Barcelona után Genf is lemondani kényszerült az idei Autó Show-t. A nagyobb rendezvények esetében várható volt, és lesz is, ennek már magyar vonatkozású esemény, történetesen az AMTS is áldozatul esett.


Na de térjünk vissza a Mi 10 és Mi 10 Pro modellekre.
A bemutató cikkünk kommentjeiből ítélve vegyesek az érzések, nagyon kitűnik a márka iránti szimpátia, illetve más márkák rajongóinak csipkelődése is. Ez teljesen rendben van, nem lehet miden márka kedvenc. A Xiaomi és a Samsung is, illetve a többi konkurens márka is ütős ajánlatokkal állt elő idén, az 5G korszak kezdetén izgalmas újdonságokkal találkozhatunk minden funkcióban. Az árazás érthető módon nem lesz kedvező, hiszen a gyártónak is meg kell élnie, fejlesztenie, ráadásul a Mi 10/Pro minden komponensből az elérhető legjobbal használja, amit nem kap féláron a többi gyártóhoz képest. A jelenlegi vírushelyzet hozadéka sem az árcsökkentés, leginkább áremelkedéssel számolhatunk a közeljövőben.

A magyar árakat tehát még nem tudni, és a megfelelő készlet is kérdéses, ahogy a magyar forgalmazás kezdete is.

A kínai bemutatóról és a Mi 10 / Mi 10 Pro specifikációiról ebben a cikkben foglalkozunk részletesen.

Tehát a hivatalos bemutató 2020. március 27. 14:00
A strem linkjéről, illetve az esetleges magyar képviselet által szervezett külön bemutatóról egyelőre nincs információnk.
A következő hetekben várhatóan minden részletre fény derül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ