web analytics
KezdőlapHírekMár tutira jön a BlackShark Xiaomi telefon, hivatalos poszter került ki a...

Már tutira jön a BlackShark Xiaomi telefon, hivatalos poszter került ki a netre

Ma március 26-án a Nanchang Black Shark Technology Co. Ltd. megjelentetett egy posztert, és hivatalosan is megerősítette, hogy a világ első Snapdragon 845-ös gémer okostelefonján dolgozik. Mint tudjuk, Xiaomi sokat fektetett ebbe a cégbe, tehát nem véletlenül sokan hívják a Xiaomi Blackshark-jának.

A gyártó a közelmúltban hároméves együttműködési megállapodást írt alá Jingdong-val a Blackshark játék mobiltelefon online promóciójáról és értékesítéséről a Jingdong Mall-ban. Ezt megelőzően láttunk egy titokzatos telefonkódot, ahogyan a Blackshark kiszivárgott a GeekBench és az AnTuTu oldalakon. A benchmark eredmények a Snapdragon 845-re utaltak, de erre még nem volt hivatalos megerősítés. A mai napon a cég nem csak megerősítette, hogy a Snapdragon 845-el együtt lesz csomagolva, azt is hallottuk, hogy a telefon holnap reggel debütálhat a Xiaomi Mi MIX 2S és egy mini AI hangszóró mellett.

A Xiaomi Blackshark legfontosabb aspektusa a Snapdragon 845 chip lesz, amelyet a világ legerősebb mobil processzorának tartanak. Ez a második generációs 10 nm-es folyamattechnológián alapul, és beépített Kryo 385 architektúrát használ. A CPU frekvencia legfeljebb 2,8 GHz és kiváló grafikai élményt nyújt a legújabb Adreno 630 GPU-val. A SoC támogatja a kétcsatornás LPDDR4X memóriát és a csúcs letöltési sebességet is, 1.2Gbps, míg a feltöltési sebesség elérheti a 150Mbps-ot.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek