- Hirdetés -
()

Ma március 26-án a Nanchang Black Shark Technology Co. Ltd. megjelentetett egy posztert, és hivatalosan is megerősítette, hogy a világ első Snapdragon 845-ös gémer okostelefonján dolgozik. Mint tudjuk, Xiaomi sokat fektetett ebbe a cégbe, tehát nem véletlenül sokan hívják a Xiaomi Blackshark-jának.

A gyártó a közelmúltban hároméves együttműködési megállapodást írt alá Jingdong-val a Blackshark játék mobiltelefon online promóciójáról és értékesítéséről a Jingdong Mall-ban. Ezt megelőzően láttunk egy titokzatos telefonkódot, ahogyan a Blackshark kiszivárgott a GeekBench és az AnTuTu oldalakon. A benchmark eredmények a Snapdragon 845-re utaltak, de erre még nem volt hivatalos megerősítés. A mai napon a cég nem csak megerősítette, hogy a Snapdragon 845-el együtt lesz csomagolva, azt is hallottuk, hogy a telefon holnap reggel debütálhat a Xiaomi Mi MIX 2S és egy mini AI hangszóró mellett.

A Xiaomi Blackshark legfontosabb aspektusa a Snapdragon 845 chip lesz, amelyet a világ legerősebb mobil processzorának tartanak. Ez a második generációs 10 nm-es folyamattechnológián alapul, és beépített Kryo 385 architektúrát használ. A CPU frekvencia legfeljebb 2,8 GHz és kiváló grafikai élményt nyújt a legújabb Adreno 630 GPU-val. A SoC támogatja a kétcsatornás LPDDR4X memóriát és a csúcs letöltési sebességet is, 1.2Gbps, míg a feltöltési sebesség elérheti a 150Mbps-ot.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -