KezdőlapHírekMár kapható a Xiaomi Redmi S2 telefon a Cseheknél és Vietnámban

Már kapható a Xiaomi Redmi S2 telefon a Cseheknél és Vietnámban

Reggel még azt hittük, hogy megint csak pletykák lesznek erről az érdekes új telefonról, végre egy olcsóbb változat, mint régen. Aztán megnyílt reggel a Prágai hivatalos Mi Store és ott virított egy új Xiaomi telefon, ami sehol sem lett bejelentve, se plakát, kiadvány, FB poszt semmi. Egyszer csak az eladók elkezdték kiszivárogtatni képeket róla, aztán megjelent egy youtube videó is és itt jött a döbbenet, hogy ez már egy Mi Store asztalán van.

Eközben Vietnamban is megjelent árral együtt, 3.999 VND ~ 45.125 Ft, 0%-os hitelre vásárolható.

Az eddigi találgatások, pletykák és tények beigazolódtak, az akkumulátor kapacitását nem sikerült eltalálni, 3010mAh helyett 3080mAh kapacitású lett. Minden más maradt, hátsó dupla kamera 12+5MP, szelfi kamera 16MP, 5.99″ HD+ kijelző, Snapdragon 625 SoC, 3/32GB RAM/ROM páros és Android Oreo alapú MIUI9.

Az még nem derült ki, hogy miért kellett ezt így intézni, hogy csak kirakunk egy zsír új telefont egy Cseh Mi Store-ba…

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img