KezdőlapHírekMár decemberben jöhet a Xiaomi Mi Mix 3 Global változata

Már decemberben jöhet a Xiaomi Mi Mix 3 Global változata

A Mi Mix 3 az év legjobban várt Xiaomi telefonja. Az októberi bemutató óta minden rajongó, üzlet, viszonteladó várja, hogy végre megérkezzen és élőben kipróbálja ezt a különlegességet. A telefonból jelenleg csak kínai verzió fut, amit kínai/angol stabil rommal kapunk. A Global megjelenésről nincs hivatalos infónk.

A napokban több jel is arra utal, hogy a Mi Mix 3 hamarosan Európában is debütálni fog, mint pl. az Európai Gazdasági Közösség oldalán talált infók.

Vagy a Bluetooth SIG és EEC tanúsítvány

De legmeggyőzőbb a német Amazon ügyfélszolgálattal történt beszélgetés képmentése

Az Amazon ügyfélszolgálata szerint náluk a Xiaomi Mi Mix 3 2018. december 1-től lesz kapható a Global változat. Vagyis reméljük, hogy a global változat lesz, mert mint tudjuk, a kínai készülékekre már nem lehet feltenni a gyári Global romot!

Aki nem tud várni és bootloader nyitásig megelégszik az angol nyelvvel, a xiaomishop.hu webáruházban már megrendelheti a Xiaom Mi Mix 3 telefon kínai kiadását. Természetesen kínai/angol stabil rommal kapja, de van benne B20.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img