KezdőlapKiemelt hírekMár biztos, hogy a Xiaomi Mi7 szíve a Qualcomm Snapdragon 845 lesz!

Már biztos, hogy a Xiaomi Mi7 szíve a Qualcomm Snapdragon 845 lesz!

Lei Jun a Xiaomi vezérigazgatója ma bejelentette a Qualcomm Snapdragon csúcstalálkozóján, hogy a következő Xiaomi zászlóshajó okostelefonja a következő Snapdragon 845-as lapkával fog működni. A Qualcomm a kezdetektől fogva mindig a Xiaomi zászlóshajó okostelefonjainak része volt.

Wang Xiangot 2011-ben a Qualcomm Greater China elnöke idején Lei Jun meghívta az Mi 1 bemutatására, melyet a Qualcomm Snapdragon S3 hajtott. A Xiaomi elkötelezte magát amellett, hogy a legfejlettebb chipseteket használja az okostelefonok működtetésére és napjainkra a Snapdragon által működtetett 238 millió Xiaomi okostelefon lelke.

Előretekintve örömmel látjuk, hogy az AI képességek a Qualcomm mobil platformjain kiegészíthetik az AI-erőfeszítéseinket. Bízunk benne, hogy partnereinkkel a Qualcomm-ot új szintre emeljük!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img