KezdőlapHírekA Xiaomi Mi 8X megjelent a kínai 3C oldalán

A Xiaomi Mi 8X megjelent a kínai 3C oldalán

Nagy lett itt a kavarodás május óta, miután bemutatták az évfordulós Mi 8 sorozatot. Mindenki a következő számozású csúcstelefont várta, ez egy érdekes lépés volt a cégtől. Mi 8, Mi 8 SE, Mi 8 EE és most felbukkant az Mi 8X.

Nem rég írtuk meg, hogy Lei Jun kezében tűnt fel először, ez a titokzatos készülék és még azt is körbejártuk, hogy lehet nem Mi 8X, hanem Mi Note 4. Hát, mivel megkapta a kínai CCC tanúsítványt, már nem kétséges, hogy melyik készülék az.

Ráadásul a telefon három verzióban fog megjelenni, M1808D2TE, M1808D2TT és M1808D2TC kódnéven, ami azt jelenti, hogy hamarosan találkozni fogunk vele. Semmilyen specifikáció nem derült még ki róla, de a népek azt súgták, hogy az SE után SD710 proci fog benne dübörögni és az EE képernyő alatti ujjlenyomat olvasót is megkapja. Aksiból is csal 3.000 mAh körülire számítsunk és a szokásos dupla hátsó kamerát fogja tartalmazni.

Hivatalos infó nincs, a Xiaomi még nem adott ki plakátot sem. Megvárjuk.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img