KezdőlapHírekLu Weibing utalt a MIUI 13-ra

Lu Weibing utalt a MIUI 13-ra

Néhány nappal ezelőtt a Xiaomi hivatalosan bejelentette a MIUI 12.5 továbbfejlesztett verziójának harmadik stabil verziójának kiadási tervét. Ha minden zökkenőmentesen megy, akkor december végén fejezi be az update-ot. Bár van lista, de úgy is lesz olyan készülék, ami lemarad vagy más néven szerepel rajta, úgyhogy az a lényeg, hogy, ami megkapta a 12.5-öt, az megkapja annak a frissítését is.

A beszámolók szerint a MIUI 12.5 továbbfejlesztett verzió négy fő területen javít a rendszeren. Ez a tárhely, a memória, a fókuszszámítás és a mesterséges intellegencia.

Tegnap este Lu Weibing, a Xiaomi csoport egyik partnere és a Redmi márka általános igazgatója a Weibo-n keresztül utalt arra, hogy a hamarosan érkezik a MIUI 13. Lu Weibing azt írta: MIUI 12.5 is here, can MIUI 1x be far behind?”, vagyis “A MIUI 12.5 már itt van, vajon a MIUI 1x messze lehet még?”

Emellett korábbi bennfentesek arról a hírről számoltak be, hogy a MIUI 13 sokat változott, sokat módosítottak a felhasználói felület jobbá tételén. Az új MIUI felület az Android 11 és Android 12 alapokon fog futni. Idén augusztusban a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun azt mondta, hogy a MIUI 13 az év végén fog megjelenni, ellenben később októberben a jól ismert szivárogtató Digital Chat Staion azt írta, hogy idén már csak belső tesztek indulnak.

Egyelőre ennyi, amit tudunk, talán a Xiaomi 12 nagy újdonsága a Snapdragon 898 mellett a MIUI 13 lesz? Ezek csak találgatások, de biztosan jönni fog még pletyka a debütálás előtt. A kompatibilis telefonokról természetesen még semmit nem tudni, annyi biztos, hogy, ami MIUI 12.5-öt nem kapott, az nagyon nagy valószínűséggel MIUI 13-at sem fog kapni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek