KezdőlapHírekLu Weibing 5 Új Redmi telefont jelentett be 2022-re

Lu Weibing 5 Új Redmi telefont jelentett be 2022-re

Talán nem mondok (írok) újdonságot, hogy a Redmi is követni fogja a Xiaomi nagytestvér irányvonalát a csúcstelefonok piacán. A sorok következő Redmi K50 sorozatnak több tagja is lesz, személyre szabva a pénztárcánkra. Lu Weibing fel is sorolt 5 processzort, amit idén kapnak az új Redmi telefonok.
Már korábbi cikkemben próbáltam rájönni, hogy melyik melyik lesz:

  • Redmi K50
  • Redmi K50 Gamer Edition
  • Redmi K50 Pro
  • Redmi K50 Lite
  • Redmi K50S

Eddig annyit tudunk, hogy a Redmi K50 MTK processzort fog kapni, de mivel ennek jó árának kell lennie, nem hinném, hogy a csúcsot kapja. Így abban a Dimensity 8000 kaphat helyet, a Dimensity 9000 pedig a Gamer Edition-ben debütálhat. A Redmi K50 Pro telefonban lehet a SD8 Gen 1, a Redmi K50S SD888 és a Lite verzióban pedig a híres SD870 foglalhat helyet.

Lehet, hogy egy kicsit soknak tűnik, de le kell fedni a piaci szegmenseket, felhasználói igényeket. Bár nekünk sok közünk nincs a Redmi K sorozathoz, mert mind kínai belpiacos, de ezekből lehet valami globál változat. Eddig is jött egy-egy darab hazánk fele, így lesz idén is… reméljük.

Amíg a Redmi K50 sorozat debütál februárban, addig Lu Weibing levitte a Redmi Note 11 Pro árát 200 Jüannal (9.890 Ft), míg a Redmi K40 árát csökkentette 600 Jüannal (29.670 Ft). Ez nem újdonság, minden évben ösztönzően árat csökkentenek, hogy az előző generáció készletei jelentősen fogyatkozzanak meg az új kiadásáig. Persze ez is csak a kínai rajongók kiváltsága…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek