Lin Bin személyesen felügyeli az Mi 9 gyártási folyamatait, hogy megnöveljék a gyártó kapacitást. Márciusra újabb 1.000.000.000 darab legyártása a cél.
 
“Ma elmentem a gyárba, hogy bámuljam a Xiaomi Mi 9 termelési kapacitását. A Xiaomi Mi 9 gyártási folyamata főként 5 lépésből áll: az SMT, a fedélzeti tesztelés, az összeszerelés, a gépvizsgálat, a csomagolás. A teljes gyári munkakörnyezet világos és tágas, az automatizáltság mértéke egyre nagyobb. A kézi munkára támaszkodó korábbi munkák közül sokat az automatizált berendezés váltott fel. A munkavállalók munkaintenzitása is alacsonyabb, mint a múltban, és a termelés hatékonysága jelentősen javult.”
Az Mi 9 gyártósor nagyszámú automatizált tesztberendezést használ, amelyek közül sokat függetlenül fejlesztenek a Xiaomi-nál. Például az általam tervezett berendezés az Aitexun, önállóan tervezett és üzembe helyezett teljes gépvizsgálati berendezés, amely egyszerre tesztelhet és kalibrálhat 8 mobiltelefon funkciót, többek között a lézer kalibrálást és tesztelést. Fényérzékelő kalibrálása és tesztelése, gyorsulás (ACC) / gyro (GYRO) kalibrálása és tesztelése, vezeték nélküli töltésvizsgálat, képernyő ujjlenyomat kalibrálás és tesztelés, valamint NFC tesztelés. Ezeket a teszteket korábban külön-külön, időigényes és munkaigényes módon végezték el, és most azonnal elvégezhetők.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ