KezdőlapHírekLetölthető a Xiaomi saját fejlesztésű PUBG játéka a Survival Game

Letölthető a Xiaomi saját fejlesztésű PUBG játéka a Survival Game

Elérhető a Xiaomi Battle Royale stílusú játéka a Survival Game.

A Battle Royal 2017-es megjelenése óta számos hasonló stílusú játék jelent meg a piacon. A Xiaomi által kifejlesztett nagyszabású, sci-fi 3D-s lövöldözős játékot nyilvánvalóan a híres PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) és Fortnite játékok ihlették, bár a cég természetesen azt állítja, hogy egyedülálló a maga módján.

A Fortnite vagy a PUBG játékosok számára már ismerős a játék műfaja, a kezdőknek pedig a legfontosabb szabály: a győzelem érdekében mindenkit ölj meg és éld túl a támadásokat.

A Survival Game története fiktív, a jövőben játszódik, és természetesen a Battle Royal alapjátékára hajaz. A tenger leküzdése és a sziget elérése lesz a központi harctér a játékban.

Saját karaktereket hozhatsz létre, melyet az igényeidnek megfelelően alakíthatsz.

Többféle jármű segít a térkép különböző területeire való eljutásban, a különböző helyeken tárolt erőforrások gyűjtésében. Már játék elején egy űrhajóból kell ejtőernyővel a kiválasztott helyre kiugrani.

Az alapvető harci eszközöket az Analog Stick és a jobb oldali felvételi gomb is vezérli. Más alapvető fontosságú funkciók is megtalálható a képernyőn, mint például a golyók cseréje, fegyvercsere, a statisztikák nyomon követése a mini-térképekkel együtt.

A játék legújabb funkciója, hogy a játékos repülési funkcióval rendelkezik. Ezzel a funkcióval a térkép körül mozoghat, úgy, hogy más nézőpontot és támadási stratégiát kap.

Maga környezet nagyon hasonlít a PUBG-hez, bár a cég úgy véli, hogy a játék nagyon egyedi és eltérő.

A grafikáról néhány szót említve, a vizuális képek elég középszerűek, bár a Xiaomi megemlíti, hogy a játékot a lehető legjobb minőség érdekében optimalizálták, de a legtöbb felhasználó mégsem volt lenyűgözve.

A játék a múlt év októberében ért a zárt béta szakaszához, most érhető el a játék publikus béta verziója. A Survival Game mérete mindössze 185 MB, ami meglehetősen alacsony a többi harci játékhoz képest.

A játékot az alábbi linken tudjátok letölteni:

Survival Game.apk (185MB)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek