- Hirdetés -
()

A Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun talán véletlenül tett közzé egy képet, mely egyik futó Xiaomi telefonnak sem felel meg. Nemrégiben tett közzé egy képet, amin a Mi Store online felületén megvásárolható Xiaomi Mi Powerbank 10.000 mAh változata látható 79 Yuan árért. A kép önmagában nem is kavarna nagy port, de a lényeg, a mérete!

A fotót a Mi Mall áruházának Mi Powerbank értékesítési oldaláról készítették és lefedi a Lei Jun által használt eszköz teljes képernyőjét. Meglepő módon a fénykép szokatlanul nagy méretű, különösen a hosszúsága. A képernyőfelvétel aránya általában összhangban van az okostelefon kijelzőjének méretével és ebben az esetben a készülék szokatlanul hosszú, 18: 9 képarányt képvisel. Annak ellenére, hogy Weibo megpróbálta lecsökkenteni a fénykép felbontását, de az arány továbbra is megmarad és így spekulációkat válthat ki, hogy ez egy új Xiaomi telefon lehet.

Az egyetlen Xiaomi modell, ami 18:9 képaránnyal jöhet, az a Mi Mix 2. A Mi Mix 2 képernyője nem lesz nagyobb, de vékonyabb és a képernyő-test arány akár 93%-os is lehet. A korábbi pletykák szerint nem csak a képernyő-test arány lesz újdonság a Mi Mix 2-ben, hanem a hangtechnológia, amit az AAC aktuátor fog nyújtani. Az új technológia jobb hangminőséget nyújt a képernyőn keresztül és a 3GPP szabványnak is megfelel. A kép közzététele azt engedi feltételezni, hogy hamarosan be fogják jelenteni az új készüléket, hisz már Lei Jun teszteli mindennapi környezetben.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -