Lei Jun: augusztusban jöhet az új Mi Mix és a Mi Pad 5

137
- Hirdetés -

Tegnap a Xiaomi hivatalos Weibo csatornáján jelentették be, hogy Lei Jun élőben bejelentést fog tenni, érdekes és fontos témákban. Ilyen volt a cég jelenlegi eredményei, mint a Fortune Global 500, az új kínai Mi Community app. De a legfontosabb volt az új Mix és Mi Pad megemlítése.
Az élő videóban hosszasan taglalta a cég érdemeit, majd végül rátért a lényegre. Augusztusban a Xiaomi bemutatja az új Mi Mix telefont és az új Mi Pad tabletet, ami lehet, hogy megkapja az 5-ös számot, de ez még nincs kőbe vésve.

Sajnos egyik készülékről sem derült ki semmi, nem árult el részleteket. A pletykák szerint és a megjelent tanúsítványok szerint az új tablet a Qualcomm középkategóriájának számító csúcs lapkáját fogják megkapni, a 7-es és a 6-os sorozatból. Természetesen két sorozat biztos lesz belőle, az egyik mobilhálózatra is tud majd csatlakozni, míg a kisebbik max Wi-Fi.

A Mi Mix következő, megfizethető és hazánkban is megjelenő változata már nagyobb ködbe burkolózik. Persze a pletykák szerint mindenből a legjobbat kapja és talán végre a Xiaomi megmutatja, hogyan kell rendesen megcsinálni a képernyő alá rejtett szelfi kamerát. Keretmentes képernyő, 2K felbontás, nagy akkumulátor, 120 W töltés és még sok minden. Majd kiderül.

Lei Jun azt is bejelentette, hogy augusztus 10-én, az az jövőhéten kedden, tartanak egy óriási rendezvényt, hisz a cég pont akkor jelentette meg az első telefonját, pontosan 10 éve. Remélem élőben tudunk majd jelentkezni a YouTube csatornánkon, hogy magyar kommentárral megspékelve élvezhessétek a bemutatót!

- Hirdetés -