KezdőlapHírekLegjobb befektetési díj Németországban

Legjobb befektetési díj Németországban

A Xiaomi eddig nagyon sok elismerést szerzett magának világszerte. Több kontinensen, több országban elismerték tevékenységét és az adott országra gazdasági fejlődéséhez is hozzájárult. Így kapta meg nemrég Németországban, a legjobb befektetési díjat.
NRW, az az Észak-Rajna-Vesztfália, Németország északnyugati részén elhelyezkedő tartomány. A Xiaomi-t itt kapta meg azt a rangos elismerést, amit “Észak-Rajna-Vesztfália Befektetési Díj” neveznek. Gazdasági Minisztérium és a Nemzetközi Gazdasági Minisztérium közösen választott éves díja, amely elismeri azokat a nemzetközi vállalatokat, amelyek kiemelkedően hozzájárultak a gazdasági fejlődéshez.

Ez a díj is azt mutatja, hogy a Xiaomi jelentős szerepet vállal a gazdasági fejlődésben, nem csak Kínában és a keleti régióban. Hazánkban is jelentős növekedésen megy keresztül, nem csodálkoznék, ha itthon is elnyerne befektetési díjat.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek