Lassan el is felejtjük a heti béta frissítéseket, mivel a Global vonalon azt már régen leállítottak, csak Kínában elérhető, amire sok egyéb custom rom is alapul, mint a közkedvelt xiaomi.eu, vagy a globe, stb. A MIUI 12 pletykák már elindultak, de minden erre vonatkozó információ csak spekuláció.
A kínai fórumon hétfőn bejelentették, hogy a kínai heti béta frissítés ezen a héten az utolsó lesz a MIUI 11 verzióból. Ezt jelenti, hogy hamarosan hallani fogunk a MIUI 12 fejlesztéséről. Az utolsó kiadás 2020. március 26-án érkezik, és ettől kezdve már nem lesz több, kivéve Mi 9 Pro, Mi 10 / Pro el lett halasztva problémák miatt, ugyanígy a Redmi Note 8 telefon esetében.

A MIUI 12 heti béta verziójának megjelenéséig egészen szeptemberig várnunk kell, de nem elképzelhetetlen, hogy ez októberre is csúszhat. Mint az előző verzió váltáskor, itt is várnunk kell a stabil ág elindulásáig, ami valószínűleg idén decemberre tehető.

És akkor jöjjenek a pletykák! A MIUI 12, minden új frissítés a csúcsmodellekre jön először, mint a Mi 10, Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 Pro és a Mi 8 sorozat. Következők a sorban a Mi CC9 Pro, más néven Mi Note 10, Mi CC9e, Mi MIX 3, Mi MIX 2S és a Mi MIX 2. A Redmi sorozat Redmi K30, Redmi K20 Pro, Redmi K20, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7 és Redmi 7A típusokból áll. Ez a lista is csak spekuláció, senki ne vegye komolyan! Amint biztos infónk van, azt az oldalainkon olvashatjátok.

A végére pedig egy bazinagy FAKE NEWS!

Ez a kép terjeng weboldalakon, blogokon és socialmédiában, miszerint Zhiyuan Zang Twitteren írta, hogy a MIUI 12 már nem fogja a MIUI felületét alkalmazni az európai piacon. Utána kérdeztünk a kínai MIUI fejlesztő csapat vezetőjénél, és azt a választ kaptuk, hogy ez nem igaz! Nincs ilyen még csak tervben sem sincs, ez egyszerűen kinyírná a globális piacot….