- Hirdetés -
()

Látszik, hogy a Kínában véget ért a nagy ünnep, már napi szinten érkeznek információ- morzsák az új kütyükről. A Mi 7, Mi Max 3, Mi A2/6x, Mi MIX 2s pletykák után ma a közelgő Mi Band 3-ról tudhatunk meg egy kis információt. Mindannyian nagyon várjátok, így épp ideje volt, hogy hallasson magáról a legnépszerűbb fitnesz csuklópánt utóda.
Roland Quandt neve rendszeres olvasóink számára már ismerős lehet. Ő az a neves blogger, aki már tucatnyi hiteles szivárogtatást tett közzé Twitter csatornáján. Eddig kivétel nélkül igaznak bizonyultak a Xiaomi termékekről közzétett információi.
Ezúttal egy hiteles Bluetooth tanúsítványt közölt, melyet fentebb láthattok, és pirossal ki is emeltem a lényeget. Ez bizony a Mi Band 3 lesz.

Az XMSH05HM a Mi Band 3 modellszáma, és Bluetooth 4.2-es LE kapcsolattal rendelkezik. Ezt az Anhui Huami Information Technology Co., Ltd vagyis Huami neve alatt gyártják, ahogy az előző két Mi Band-et is. A felsorolás nem sokat árul el a többi specifikációkról, kivéve a 4.2-es Bluetooth verziót. Számítani lehet a szokásos funkciókra, mint a pulzusmérő, lépésszámláló, kalóriaszámláló, és újdonságként jöhet az NFC, valamint a GPS is. Bár utóbbi csak találgatás, míg az NFC-ről már tavaly is pletykáltak.
Pontos megjelenésről nincs hír, de elképzelhető, hogy a Xiaomi most először nagyon odateszi magát az MWC-n Barcelonában, és egy egész sereg kütyüt mutathat be. Élükön a Mi MIX 2s-sel.

A borítókép természetesen illusztráció.

Ha tetszik amit csinálunk, kérlek lájkold a helloxiaomi facebook oldalát, és ajánld másoknak is az oldalt! További friss információkért állítsd be a böngésződben az oldal értesítéseit, kövesd be a helloxiaomi facebook oldalt, vagy jelentkezz tagnak a Magyar Xiaomi Hírek, Érdekességek csoportba.

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -