A Xiaomi alkalmazottai a karonavírus-válság következtében hosszabb vakációra kényszerültek, többségük otthonról dolgozott. Az irodákba és üzletekbe visszatérő beosztottak számára biztonsági intézkedésként védőmaszkokat és fertőtlenítőket osztottak ki a koronavírus elleni védelem érdekében.

A Xiaomi azon kevés tech cégek egyike, amelyek ma, azaz február 10-én folytatták a munkát. Wang Teng, a Xiaomi termékigazgatója jelentette be a vállalat döntését, hogy minden alkalmazottnak koronavírus-védelmet nyújt „három darabos csomagban”.

A Xiaomi alkalmazottai három terméket kaptak, köztük orvosi maszkot, alkoholos fertőtlenítő spray-t és egy kézfertőtlenítő gélt.

A Redmi vezérigazgatója, Lu Weibing Weibo üzenetében azt tanácsolta az embereknek, hogy ügyeljenek a biztonságra.
Lei Jun azt írta válaszában: „Mindannyian orvosi védőmaszkokat használunk. Ismerik ezeket az emberek? ”Hozzászólva a topikban, azt kérte: # Kérjük, használj N95-ös orvosi maszkot, ami a védekezés első és legfontosabb eszköze a megelőzésben.

A legfrissebb jelentésekből kiderül, hogy az online vásárolt maszkok szállítása megkezdődött, mivel helyreállították a hazai maszkok gyártási kapacitását. A maszkokat gyártó cégek 73%-a újra üzemel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ