- Hirdetés -
()

A Xiaomi Corporation-t 2010 áprilisában alapították és 2018. július 9-étől jegyzik a hongkongi tőzsde főtábláján. A Xiaomi fogyasztói elektronikai és intelligens gyártó cég, amelynek középpontjában az okostelefonok és az intelligens hardverek állnak, amelyeket egy loT platform köt össze.




A „Keress barátságot a felhasználókkal és légy a legmenőbb cég a felhasználók szívében” víziónkat felkarolva, a Xiaomi folyamatosan törekszik az innovációkra, a kiváló minőségű felhasználói élményre és a működési hatékonyságra. A vállalat könyörtelenül csodálatos termékeket gyárt becsületes árakon, hogy az innovatív technológia révén a világon mindenki jobb életet élhessen.

A hongkongi bíráló testület elégedett a Xiaomi általános ESG-teljesítményével a környezeti lábnyom csökkentésére és a társadalmi kötelezettségek teljesítésére irányuló átfogó megközelítésével. 2020-ban a Xiaomi aláírta az Egyesült Nemzetek Szervezetének Global Impact programját és ESG-re irányuló törekvései összhangban állnak az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival. Vezető szórakoztatóelektronikai gyártóként a Xiaomi elkerülhetetlenül nagy mennyiségű csomagolóanyagot fogyaszt, amelyek végül hulladékká válnak. A csomagolási hulladék csökkentése érdekében a Xiaomi sok esetben csökkentette a csomagolóanyagok mennyiségét és fokozatosan megszüntette a műanyag fólia használatát.

A használt telefonok és telefontöltők újrahasznosítására való törekvés szintén csökkenti az elektronikai hulladékok mennyiségét. A Xiaomi pekingi gyártóbázisa az ESG-hez kapcsolódó ISO szabványok szerint működik; emissziós szintjét és a termeléshez kapcsolódó erőforrás-felhasználását a széles körben használt napelemek jól visszafogják. A Xiaomi is hozzájárul az innovációhoz. Jelenleg több mint 19.000 szabadalommal rendelkezik, gyakran részt vesz a nemzeti és nemzetközi ipari szabványok meghatározásában. A Xiaomi nagy felhasználói penetrációját kihasználva földrengésriasztó rendszert fejleszt Sc készülékeken keresztül, amely Kína 100 városát fedi le. Sikeresen jelezve a korai figyelmeztetéseket, és biztonságba hozza az embereket. Dicséretes a részletekre való ilyen figyelem és a lelkiismeretesség.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -