- Hirdetés -
()

Azt hiszem 3 hónap alatt eladott 23 millió (23.000.000) darab telefon elég ok az örömre. Pláne annak fényében, hogy mennyire rossz év volt a Xiaominak a 2016-os és ez az új év sok reménnyel teli indult. Természetesen ez az új, innovatív vonalaknak köszönhető, hisz a tavalyi évben inkább a középkategóriát erősítették megannyi variánssal, ami nem tett jót a vállalat piaci pozíciójának.

Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója szerint a második negyedévben eladott 23 millió telefon 70%-val több mint az első 3 hónap termése és ez az elmúlt 2 év R&D (Research & Development – Kutatás és Fejlesztés) befektetéseinek köszönhető. Idén a Xiaomi hatalmas eredményeket produkált Indiában. A cég 328%-os robbanásszerű növekedést ért el az országban, nem beszélve a rekord mennyiségben eladott Redmi Note 4 telefonról és az első Mi Home üzletről, amit Bengaluruban nyitottak 2 héttel ezelőtt.

Le Jun bízik abba, hogy a 2016-os mélypont hamar a múlté lesz és a következő hónapok remek eredményeket hoznak a cég számára. A Xiaomi 2017-es terve valóban magas, idei évre 100 milliárd CNY (14,7 milliárd dollár) az elvárt nyereség, míg 2018-ra akár 100 millió kiszállított terméket remélnek.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -