KezdőlapHírekKiváló eredmények a második negyedévben! 23 millió eladott telefon!

Kiváló eredmények a második negyedévben! 23 millió eladott telefon!

Azt hiszem 3 hónap alatt eladott 23 millió (23.000.000) darab telefon elég ok az örömre. Pláne annak fényében, hogy mennyire rossz év volt a Xiaominak a 2016-os és ez az új év sok reménnyel teli indult. Természetesen ez az új, innovatív vonalaknak köszönhető, hisz a tavalyi évben inkább a középkategóriát erősítették megannyi variánssal, ami nem tett jót a vállalat piaci pozíciójának.

Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója szerint a második negyedévben eladott 23 millió telefon 70%-val több mint az első 3 hónap termése és ez az elmúlt 2 év R&D (Research & Development – Kutatás és Fejlesztés) befektetéseinek köszönhető. Idén a Xiaomi hatalmas eredményeket produkált Indiában. A cég 328%-os robbanásszerű növekedést ért el az országban, nem beszélve a rekord mennyiségben eladott Redmi Note 4 telefonról és az első Mi Home üzletről, amit Bengaluruban nyitottak 2 héttel ezelőtt.

Le Jun bízik abba, hogy a 2016-os mélypont hamar a múlté lesz és a következő hónapok remek eredményeket hoznak a cég számára. A Xiaomi 2017-es terve valóban magas, idei évre 100 milliárd CNY (14,7 milliárd dollár) az elvárt nyereség, míg 2018-ra akár 100 millió kiszállított terméket remélnek.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img