- Hirdetés -
()

A Xiaomi holnap mutatja be a Redmi Note 5-öt. A rendkívül népszerű Redmi Note sorozat következő tagja körüli titkolózás eddig sikeres volt Indiában, mivel nagyon készülnek a várhatóan újabb eladási rekordot megdöntő phablet bevezetésére. Rengeteg pletyka, találgatás, több renderkép és specifikáció lengte körül a sajtót az elmúlt hetekben. Nem tudhattuk, hogy csupán egy átnevezett Redmi 5 és Redmi 5 Plus lesz kiadva, vagy egy teljesen új modell. Mára az is tisztázódott, hogy nem egy, hanem kettő készülékkel készül a Xiaomi elsőként az indiai piacra. A Xiaomi Redmi Note 5 mellett ugyanis lesz egy Redmi Note 5 Pro is.

Első hivatalos képek a két új modellről. Ahogy az a képeken és a specifikációkon is látszik, nagyobb érdeklődésre számíthat a “Pro” variáns, hiszen a Redmi Note 5 elsőre egy átnevezett Redmi 5 Plus-nak tűnik. Ezek a hivatalos renderképek valósak, egy nappal a bevezetés előtt érkeztek.

A Redmi Note 5 Pro erősségei között találjuk a kettős hátsó kamerát, mely sokunk bánatára nem középre került, hanem amolyan új trend szerint vertikálisan elhelyezve, a bal felső sarokba. Természetesen a folyamatosan fejlesztett AI támogatást élvező előlapi kamera is említést érdemel és az erősebb SoC is üdvözlendő.

A Redmi Note 5 Pro 12MP + 5 MP-es kamara szenzorral rendelkezik. A Xiaomi a Pro változat esetén brutális szelfi szenzort használ, mivel egy 20MP-es Sony IMX376 szenzort épített a kijelző fölé. Jön a Beautify 4.0 és 1080p videók, 30 fps sebességgel. Ami a processzort illeti, a korábbi pletykák szerinti Snapdragon 636 SoC lesz a lelke.

Mindkét modell azonos méretű, és felbontású, azaz 5,99 hüvelykes FHD+ kijelzőt kap, 18: 9 képaránnyal és a képernyőn megjelenő navigációs gombokkal. A Redmi Note 5 Pro három változatban lesz kapható: 3 GB + 32 GB, 4 GB + 64 GB, 6 GB + 64 GB. Az árazása még nem ismert, de holnap már ki fog derülni ez is a rendezvényen. Ami a Redmi Note 5-öt illeti, korábban azt mondtuk, hogy alapvetően egy átnevezett Redmi 5 Plus, ami igaznak is bizonyul.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -